Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Dragi naši kupci,

Kako bismo vam olakšali kupovinu u trenutnoj ekonomskoj situaciji koja je obilježena inflacijom i poskupljenjem energenata, odlučili smo vam dati nevjerojatan popust od 50% na osnovnu cijenu MikroWeb i MojWeb paketa!

Dana
Sati
minuta
Sekundi

AquaFlow

500.00

Voda je bitna za život, a isto tako je i web stranica bitna za uspjeh bilo kojeg modernog poslovanja. AquaFlow je predložak web stranice koji je dizajniran kako bi pomogao tvrtkama poput vodoinstalatera stvoriti profesionalnu online prisutnost. Bez obzira jeste li vodoinstalaterska tvrtka, proizvođač vodenih filtera, cijevi i proizvoda povezanih s vodoinstalacijama ili prodavač opreme za bazene, majstor za centralno grijanje i sl. AquaFlow je rješenje za vas.

Prednosti korištenja AquaFlow predloška su mnogobrojne. Prvo, jednostavno je za korištenje i prilagodljiv vašim specifičnim potrebama. Naši dizajneri i programeri radit će s vama kako bi kreirali web stranicu koja savršeno odgovara vašem poslovanju. Drugo, AquaFlow je SEO optimiziran kako bi se vaša web stranica pojavljivala u tražilicama i privukla više posjetitelja. Treće, naš predložak dolazi s ugrađenom podrškom za e-trgovinu, što vam omogućuje da prodajete svoje proizvode i usluge izravno na vašoj web stranici.

AquaFlow je dostupan za narudžbu danas, a naš tim stručnjaka za web dizajn i razvoj će raditi s vama kako bi kreirao web stranicu koja će pomoći vašem poslovanju da raste. Bez obzira na vaše potrebe, AquaFlow je fleksibilno i prilagodljivo rješenje koje će vašu web stranicu pretvoriti u moćan marketinški alat. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli s izradom vaše nove web stranice i vidjeli kako AquaFlow može pomoći vašem poslovanju već danas.

Dostupne su domene s nastavkom .com .com.hr i .hr u slučaju da vam ju CarNet odobri na ime tvrtke. Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Molimo unesite URL za prijavu, korisničko ime i lozinku
Potrebni su nam kako bi pristupili WordPress kontrolnoj ploči i kako bi mogli instalirati web stranicu i postaviti Vaš sadržaj.
Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav i sve programe kako bi sve funkcioniralo besprijekorno, ali potrebno je i stalno raditi na poboljšanjima u skladu s tehnološkim razvojem. Koristimo najbolje alate za praćenje virusa i pratimo dostupnost web stranice. Saznaj više
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Kategorija: Građevinarstvo, Industrija, Klima, Krovopokrivač, Plinoservis, Soboslikar, vodoinstalater
Pitanja i odgovori

MojWeb nudi kupnju 1, 5 ili 10 stranica i pod-stranica,  a dostupno je i više na upit.

MojWeb pruža Vam visokokvalitetno rješenje za vašu online prisutnost. Detaljan popis sadržaja koji su dostupni paketa pogledajte u tablici, pa odaberete što najbolje odgovara Vašim potrebama.

Naši paketi web stranica stranice sadrže sve potrebne elemente za privlačenje potencijalnih klijenata, uključujući profesionalni dizajn, optimizaciju za pretraživače i intuitivno korisničko sučelje. Bez obzira na to koje opcije odaberete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za Vaše poslovne ciljeve.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć ili savjet pri odabiru, naš stručni tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije. 

One-page je vrsta web stranice koja se sastoji od samo jedne stranice, bez ikakvih dodatnih podstranica. Na ovakvoj stranici svi sadržaji su raspoređeni u sekcije i korisnik navigira po stranici pomoću scrollanja. One-page web stranice se obično koriste za manje web projekte.

Jedna od glavnih prednosti kupnje web stranice je jednokratni trošak nakon kojeg postajete vlasnik web stranice. Nakon toga, jedine troškove koje ćete imati su vezane uz hosting, domenu i godišnje održavanje. Cijena ovih stavki ovisi o opcijama koje odaberete, a možete ih jednostavno saznati odabirom željenog tipa stranice gore i dodatnih opcija. Na taj način, imat ćete jasnu sliku o svim troškovima i moći ćete planirati budžet na temelju svojih potreba.

U MojWeb paketu je dostupna domena s nastavkom .com ili .hr. U slučaju da domena nije slobodna u dogovoru s vama ćemo odabrati neko drugo ime.

Ako CarNet ne odobri domenu na ime vaše tvrtke to može biti zato što već posjedujete domenu ili se ne podudara s imenom vaše tvrtke, u dogovoru s vama ćemo odabrati drugu domenu.

Ovisno na kojem jeziku pošaljete sadržaj. Ako želite stranicu na Hrvatskom jeziku onda dostavljate tekstove na Hrvatskom jeziku, ako želite neki drugi jezik isto tako sadržaj dostavite na željenom jeziku.

MojWeb paket nudi više stranica u usporedbi s MikroWeb paketom koji ima samo jednu stranicu. Ovisno o paketu koji odaberete (1, 5, 10 ili više na upit), MojWeb paket vam pruža mogućnost izrade naslovne , o nama,  usluge, galerije slika, kontaktne ili neke druge stranice prema vašoj želji. Međutim, ako preferirate nešto jednostavnije, preporučujemo vam da pogledate opciju MikroWeb paketa. Odabirom ovog paketa dobit ćete jednostavnu, ali efikasnu jednostranicu koja će predstaviti vašu tvrtku ili projekt. Pogledajte obje opcije i odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

MikroWeb i MojWeb paketi predstavljaju fleksibilna rješenja za izradu web stranica koja su pristupačna svakome, bez obzira na raspoloživi budžet. Glavna razlika između ova dva paketa je u tome što kod MikroWeba iznajmljujete jednu stranicu, što ga čini izrazito povoljnim rješenjem u usporedbi s cijenom izrade web stranice po mjeri. S druge strane, MojWeb paket nudi više stranica i naprednije opcije, što ga čini nešto skupljim od MikroWeba, ali i dalje pristupačnim u usporedbi s izradom web stranice po mjeri.
Da, vaša web stranica bit će dostupna na Googleu odnosno na internetu. Naši paketi uključuju SEO optimizaciju koja će pomoći u poboljšanju vidljivosti vaše web stranice na Googleu i drugim tražilicama.

S obzirom da u MikroWeb i MojWeb paketima koristimo predloške za izradu web stranica, isporuka je relativno brza. Nakon što nam dostavite sav potreban sadržaj i informacije, Vaša web stranica će biti online u roku nekoliko dana. Ipak, službeno uvijek navodimo rok od 14 dana kako bismo osigurali dovoljno vremena za kvalitetnu izradu i testiranje Vaše stranice.

Izrada web stranice po mjeri ipak traje nešto duže.

MojWeb paket vam pruža potpunu kontrolu nad vašom web stranicom. Korištenjem kontrolne ploče moći ćete samostalno uređivati, dodavati, brisati ili kreirati nove stranice. Na taj način imate potpunu slobodu da prilagodite sadržaj svojim potrebama i ciljevima, bez potrebe za angažiranjem stručnjaka ili programera.

Predložak dolazi s ugrađenom podrškom za e-trgovinu, te smo u mogućnosti za vas izraditi online trgovinu. Napomenuli bismo da ova usluga nije uključena u trenutni paket te se dodatno naplaćuje. Za više informacija o mogućnostima i cijeni, slobodno nam se obratite.
Dostupno u paketima

Internet trgovina se može dodatno izraditi na ovom predlošku. Javite nam se za više informacija.

MojShop

Prilagodba

Boje vašem brendu

Brzo učitava

Koristi program za kompresiju

100% Zaštićena

Koristi malware detekciju

Podrška

Putem e-maila

MojWeb paket je sveobuhvatno rješenje za sve one koji žele imati modernu i funkcionalnu web stranicu bez velikih ulaganja kao što su prilikom izrade web stranice po mjeri. Ova usluga uključuje sve što bi vam moglo trebati za vašu web stranicu, od hostinga i održavanja do profesionalnih fotografija, efekata pokreta, .hr domene, službenog e-maila, obradu sadržaja i brzinsku optimizaciju.

Jedna od glavnih prednosti MojWeb paketa je mogućnost izbora između One-page ili full weba s podstranicama, te mogućnost prijave i samostalnog uređivanja i upravljanja stranicom. Za manje tvrtke ili pojedince koji žele jednostavnu web stranicu, ali i potpuno kontrolu nad web stranicom, One-page je idealna opcija, dok je full web s podstranicama prikladnija opcija za veće tvrtke ili organizacije koje trebaju više stranica za predstavljanje svojih proizvoda ili usluga.

Osim toga, MojWeb paket dodatno uključuje i održavanje web stranice koje nudi sigurnosnu kopiju, nadogradnje, nadzor rada stranice, brisanje spam sadržaja i antivirusnu zaštitu. Tako korisnici ne moraju brinuti o tehničkim detaljima, već se mogu usredotočiti na svoje poslovanje.

Dizajn je moderan i privlačan, uz korištenje najnovijih tehnologija poput efekata pokreta koji će dodatno poboljšati vizualni dojam stranice. Osim toga, korisnica će dobiti pristup profesionalnim fotografijama koje će dodati dodatni element profesionalnosti i atraktivnosti web stranici.

Kako bi korisnici bili u mogućnosti komunicirati s klijentima i poslovnim partnerima na profesionalan način, MojWeb paket uključuje i službeni e-mail.

Još jedna od prednosti MojWeb paketa je što je web stranica responsive, što znači da se automatski prilagođava veličini zaslona na različitim uređajima, uključujući mobitele i tablete. To osigurava da korisnici imaju pristup svojoj web stranici bilo gdje i bilo kada, što je posebno važno u današnjem mobilnom svijetu.

Ukratko, MojWeb paket je sveobuhvatno rješenje za sve one koji žele modernu, funkcionalnu i profesionalnu web stranicu bez brige o tehničkim detaljima.

One-page

Naslovna

1,000.00
500.00
5 stranica

Puna verzija

+€250

10 stranica

Puna verzija

+€500

U paketu

Dodatne opcije

Podijeli s prijateljima

Povezani proizvodi

Popust!

Driveway

500.00

Popust!

HVAC systems

500.00

Brushworks soboslikarski radovi

Popust!

Brushworks

500.00

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.