SEO optimizacija – optimizacija web stranica

SEO – optimizacija za tražilice
(SEO Search engine optimisation)

Optimizacija web stranica za tražilice je strategija kojoj je cilj postići bolju poziciju u rezultatima pretraživanje i povećati broj ciljanih posjetitelja na web stranici organskim pretraživanjem određenih ključnih riječi.

Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja ima veće posjete, a samim time ostvaruje i veći profit.

Postanite i vi jedan od 343 zadovoljnih klijenata.

goal

Godine iskustva

U internet marketingu smo prisutni od 2006 god. Pomažemo vam pretvoriti posjetitelja u klijente. Posjedujemo Google AdWords i Analytics certifikat.
rating1

Preko 700 zadovoljnih klijenata

Trudimo se da naši klijenti budu zadovoljni i kontinuirano razvijamo svoje projekte kako bismo nadmašili vaša očekivanja.
analysis

Mjerljivi rezultati

Sve što trebate je ovdje! Javite nam se putem chata ili maila kako bi ste započeli svoju konverziju posjetitelja u klijente.

Što je SEO?

Search Engine Optimization (SEO)

Optimizacija koda, sadržaja i strukture web stranice kako bi postigla bolje rangiranje u pretraživaču prilikom pretraživanja ključne riječi. Cilj je povećanje posjećenosti web stranice za tražene proizvode/usluge koje vi nudite.

Tehnička revizija

Pregledat ćemo i ispraviti neispravne linkove, “alt” tagove na slikama, “anchors” linkove i druge probleme.

Analiza ključnih riječi

Istražujemo i postavljamo relevantne ključne riječi u vaš sadržaj kako bi postigao bolji rang.

Index sadržaja

Kreiramo sitemap web stranice, šaljemo pretraživačima kako bi se stranica pojavila prilikom pretraživanja.

Social Media Marketing

Priprema sadržaja za objavu i dijeljenje na društvenim mrežama.

Optimizacija unutarnjih linkova

Povezivanje ključnih riječi sa sadržajem drugih stranica unutar sustava.

Google AdWords

Putem Google AdWords oglasne kampanje odabiremo ključne riječi za vaš proizvod i uslugu, oglas je prikazan kada netko pretražuje pojmove za koje se vi oglašavate.

SEO optimizacija

150 kn radni sat
  •  

Često postavljena pitanja - SEO optimizacija​

Što je SEO optimizacija (optimizacija za tražilice)?

SEO optimizacija za tražilice je strategija kojoj je cilj postići bolju poziciju u rezultatima pretraživanje i povećati broj ciljanih posjetitelja na web stranici organskim pretraživanjem određenih ključnih riječi. Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja imaju veće posjete, a samim time ostvaruju i veći profit.

Zašto je SEO optimizacija važna za web stranicu?

SEO optimizacija je važna jer znamo da se do prije desetak godina prilikom potrage za proizvodom ili uslugom okretao list papira u novinama ili oglasniku, danas se to odvije upravo na internetu. Više na Baza znanja.

Zašto web stranica treba SEO optimizaciju?

Pretraživači su jedinstveni po tome što ciljano dovode posjetitelja na web stranicu prilikom pretraživanja proizvoda i usluga koje vi nudite. U slučaju da imate loše ili nikako optimiziranu web stranicu gubite strašno puno prometa, a time i profita koji uzima vaša konkurencija. Više na Baza znanja.

Zašto tražilice ne mogu same kvalitetno indeksirati web stranice?

Tražilice su pametne, no ipak im je potrebna pomoć. Svi veći pretraživači rade na poboljšanjima kako bi što bolje indeksirali web stranice. No ipak postoji limit na tome kako tražilica radi. Više na Baza znanja.

Moja tvrtka je smještena izvan grada u kojem se nalazi vaša? Na koji način možemo međusobno komunicirati i realizirati projekt?

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem dropboxa ili Jumbo maila. E-pošta nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice. Cjelokupan proces izrade web stranica moguće je pratiti na testnom serveru putem vašeg preglednika.

Super koji je sljedeći korak??

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima.

Kako bi ste saznali više odgovora posjetite našu kontakt stranicu ili nam se javite putem chata.

Pridružite se više od 400 zadovoljnih klijenata!

Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP.

Zatražite ponudu

Napišite nam nekoliko rečenica o svom projektu, a mi ćemo pripremiti prijedlog za vas u roku od 24 sata.