Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Izrada web shopa
WooCommerce i Elementor Pro

Elementor profesionalna rješenja za izradu web shopa uz brzo učitavanje web stranice sadrži usporedbe proizvoda, popis želja, uzorci varijacija, prednarudžba, brza naplata, Ajax filtri, obavijesti o prodaji, brza rasprodaja i više!​

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 529 recenzija
Izrada web shopa

950

Realizirani projekti

18

Godina iskustva

600+

Zadovoljnih klijenata

Povećajte statistiku prodaje

+ €1895 ovaj tjedan

Stopa angažmana

+ 15,3%

Pratitelja

42,256

+ 286 ovaj tjedan

Izrada web shopa WooCommerce rješenja za online trgovine uz vrhunsko korisničko iskustvo i konverziju

WooCommerce je obuhvatio više od 37% eCommerce tržišta u svijetu i dugi niz godina je najpopularnija eCommerce platforma za izrada web shopa na tržištu, možete biti sigurni da svoje povjerenje poklanjate najboljoj tvrtki na tržištu.
Podići ćemo vašu trgovinu na višu razinu!

Play Video

Kako funkcionira WooCommerce web shop?

WooCommerce je eCommerce plugin koji vam omogućuje da prodajete bilo što, bilo gdje.

Beskonačno fleksibilan, uz stotine premium dodataka, WooCommerce sada pogoni 23.4% svih online trgovina u svijetu, a broji preko 5+ milijuna aktivnih instalacija – više nego bilo koja druga platforma. Dva najbliža konkurenta WooCommercu su Shopify i Magento, koji imaju tržišni udio od 3,69% i 2,32%.

Stranice proizvoda

Stranica proizvoda posjetiteljima prikazuje informacije o određenom proizvodu kako bi mogli doći do željenih informacija i odlučiti see za kupnju. Sadrži podatke poput slike proizvoda, naslov, cijena, opis, gumb Dodaj u košaricu, odjeljak s recenzijama i povezani proizvodi kako bi kupcu omogućili eventualno pristup proizvodu koji možda bolje odgovara njihovim potrebama. Dizajn pojedinačne stranice proizvoda u Elementoru možemo prilagoditi od vrha do dna prema vašim željama.

Katalog proizvoda

Katalog proizvoda vrsta je marketinškog alata koji navodi ključne pojedinosti o proizvodu koje kupcima pomažu pri donošenju odluke o kupnji. Prikazom atributa, varijacija, kategorija, boja, marke i cijena omogućavamo kupcu brzi pronalazak proizvoda koji odgovara traženim parametrima, a tu su i značke popusta koje ističu određene proizvode.

Napredni filteri

Ponekad je potrebno nekoliko filter opcija da bi se pronašao najbolji proizvod. Ne brinite, imamo riješenje. Koristimo napredni alat za filtriranje sa više razina i opcija kako bi kupac pronašao proizvod koji najbolje odgovara njegovim potrebama.
Primjer AJAX filtera:

Uzorci varijacija

Uzorci varijacija jednostavni za korištenje i prikaz s atraktivnim gumbima određenog proizvoda, boja i info za poboljšanje ukupnog korisničkog iskustva.

Prednarudžba proizvoda

Ponudite kupcima mogućnost predbilježbe za neke od proizvoda kako biste dobili jasnu sliku o potražnji za nadolazećim proizvodom na tržištu.

Obavijest o prodaji u skočnom prozoru

Display WooCommerce sales live in your store to engage customers, build credibility, and increase conversions. It helps build social proof and also creates a sense of urgency for visitors to purchase the products. Prikažite WooCommerce prodaju uživo u svojoj trgovini kako biste angažirali kupce, izgradili kredibilitet i povećali konverzije. Pomaže izgraditi društveni status i stvara osjećaj hitnosti kod posjetitelja da kupe proizvode.

Brza rasprodaja

Stvorite atraktivne povoljne ponude i popuste na određene proizvode koji su dostupni samo u ograničenom vremenskom razdoblju kako biste povećali svoju prodaju. Snižene ponude lako je uočiti, no Sale Flash olakšava pronalaženje sniženih cijena govoreći gledatelju koliko točno mogu uštedjeti i koliko vremena im je preostalo za kupnju. Umjesto jednostavne značke da je proizvod na sniženju, Sale Flash daje vam kontrolu nad načinom na koji se rasprodaja prikazuje.

Vrhunsko rješenje za vašu internet trgovinu

Zahvaljujući alatima koje imamo možemo ostvariti Vaše snove!
Javite nam se ako vas zanima izrada web shopa već danas!

Potpuna prilagodba

Velika biblioteka widgeta i modula omogućuje nam izradu raznih elemenata s dizajnom prema vašoj mjeri.

Elegantan dizajn

Elegantan i moderan dizajn za vaš WooCommerce s Elementor Pro i nekim cool dodacima.

Kupnja bez muke

Fokusirani smo na izvrsno korisničko iskustvo s ciljem poboljšanja vaše prodaje.

Ažuriranje sustava

Mjesečno ili tjedno održavanje i potpuno ažuriranje sustava, vršimo sigurnosne kopije i provjere kako bismo bili sigurni da sve radi.

Lagan i brz

Pazimo da učitavamo samo ono što je vašoj web stranici stvarno potrebno, tako da nema nepotrebnih dodataka koji usporavaju rad stranice

Prijateljska podrška

Stručni tim tu je da vam pruži podršku i pomoć oko svih pitanja koja imate.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Tijekom projekta, OrionWP je pokazao snažno razumijevanje mojih poslovnih ciljeva, rezultirajući dizajnom sales funnela koji je uhvatio bit moje marke. Dizajn koji su kreirali je vizualno privlačan i jednostavan za korisnike, impresivno se usklađujući s identitetom moje marke. Izašli su izvan očekivanog kako bi mi pomogli s bilo kojim problemima koji su se pojavili, pokazujući svoju predanost i profesionalizam. Toplo preporučujem njihovo stručno znanje, kreativnost i izvanredne usluge web dizajna. Hvala vam na izvrsnom radu i podršci tijekom procesa.
iptp
The iPhone photography

Bugarska

Rad s OrionWP-om bio je nevjerojatno dobro iskustvo. Pobrinuli su da se svaki detalj planiranja i naš zahtjev uzme u obzir prije početka projekta. Time se osigurava najbolji mogući rezultat vašeg projekta. Vrlo sam zadovoljan rezultatima!
Alhassan_Toure
Alhassan Toure

Amerika

Razvojni programer je zaista nadmašio naša očekivanja. Bili su vrlo brzi s odgovorima na pitanja i uspjeli su isporučiti web stranicu s izvrsnim rezultatima. Ja i moj tim smo zadivljeni dizajnom koji je napravio za nas i vrlo su pristupačni tijekom sastanaka. Toplo preporučujemo OrionWP
Voyage Medical
Voyage Medical

Amerika

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP-om. Bez greške su isporučili web stranicu i nadmašili naša očekivanja. Definitivno bi ih preporučili ako tražite nekoga tko obraća pažnju na detalje, radi brzo i ima izvrsne komunikacijske vještine!
brandvisionm
Dress for success Toronto

Toronto Kanada

Sjajan posao OrionWP! Od početka su razumjeli moju viziju i ciljeve, ispunjavajući svaki zahtjev izvanrednom pažnjom za detalje. Oduševljen sam konačnim dizajnom koji su isporučili. Preporučio bih svima suradnju s OrionWP studiom!
Vi Mai
World Asteria

Amerika

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Bilo je zadovoljstvo raditi s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet surađivati s njima!
clogo
CryptoGaming

Amerika

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet raditi s njima!
bnb_logo
BnbHubs

Egipat

Izuzetno brza isporuka i dizajn koji je premašio moja očekivanja. OrionWP ne samo da je isporučio visokokvalitetnu web stranicu, već su bili i vrlo komunikativni i fleksibilni s revizijama. Definitivno ću ih ponovno angažirati u budućnosti.
beverly_j
Infinite Health & Wellness

Irving, Texas

Zašto odabrati nas

Izrada web stranica uz WordPress i Elementor

S više od 600+ klijenata na šest kontinenata, OrionWP je izbor broj jedan za izradu WordPress web stranica, a specijalizirani smo za Elementor.

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.