Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!
Izrada web shopa
Izrada web shopa

Stvaranje inovativnih i prilagođenih web rješenja

Izrada web shopa

WooCommerce rješenja za online trgovine uz vrhunsko korisničko iskustvo i konverziju

WooCommerce je obuhvatio više od 37% eCommerce tržišta u svijetu i dugi niz godina je najpopularnija eCommerce platforma za izrada web shopa na tržištu, možete biti sigurni da svoje povjerenje poklanjate najboljima.​

1000+

Realizirani projekti

750+ Klijenata

Angie Lauer
Uhlir
hanarivas
iptp
Kurt Reisig
Funiro s
Elementor Izrada web stranica

Izrada web shopa​

Revolucija u Izradi eCommerce Web Stranica

Elementor Pro je vodeći alat za izradu WordPress i WooCommerce web stranica, omogućujući korisnicima jednostavno uređivanje. Njegova fleksibilnost omogućava da izrada web shopa​ bude u potpunosti responsive s brzim učitavanjem i minimalnom količinom koda. Korištenja je jednostavno zahvaljujući obilju dokumentacije i video materijala. Korisnici mogu lako mijenjati tekstove i slike ili kreirati i dodavati nove elemente. Elementor Pro nudi potpunu kontrolu nad uređivanjem web stranica i izvanredne SEO performanse, u skladu s najvišim industrijskim standardima.

Unaprijedite e-Commerce: Postanimo savršen par za Vaš poslovni uspjeh!

WooCommerce i Elementor revolucija u online trgovini

01. Maksimalna funkcionalnost s WooCommerceom

Kao web agencija, naglašavamo ključne prednosti WooCommercea za izgradnju snažnih online trgovina. Platforma nudi napredne mogućnosti upravljanja proizvodima, prilagođene opcije plaćanja, i efikasno rješavanje narudžbi. Naš tim stručnjaka koristi WooCommerce kako bi osigurao da vaša online trgovina ne samo da izgleda profesionalno, već i nudi izuzetno korisničko iskustvo, povećavajući konverzije i zadovoljstvo kupaca.

02. Elementor: Besprijekoran dizajn i jednostavnost

Elementor, kao vodeći alat za vizualno uređivanje, omogućuje stvaranje izuzetnih dizajna bez potrebe za kodiranjem. U našoj agenciji, koristimo Elementor kako bismo vam pomogli da svoju viziju pretvorite u stvarnost, nudeći prilagodljivi dizajn i intuitivno sučelje. Ovo osigurava da je vaša online trgovina ne samo privlačna, već i jednostavna za navigaciju, što poboljšava korisničko iskustvo i potiče prodaju.

02. Optimizacija i skalabilnost Vaše trgovine

Uspjeh online trgovine ovisi o njezinoj sposobnosti da raste i prilagodi se promjenjivim potrebama tržišta. Naš tim stručnjaka koristi WooCommerce i Elementor kako bi osigurao da je vaša trgovina optimizirana za pretraživače, brza, i skalabilna. Pružamo usluge koje pomažu vašoj trgovini da se istakne, privuče veći promet i ostvari veću prodaju, osiguravajući da se vaše poslovanje može razvijati i prilagoditi uz minimalan napor.
Web shop dizajn 2 scaled
icon 40

WooPayments je unaprijed integriran s popularnim opcijama plaćanja

icon 37
icon 35
icon 36
icon 38
icon 39
icon 41

Vrhunsko rješenje za vašu internet trgovinu

Zahvaljujući alatima koje imamo možemo ostvariti Vaše snove! Javite nam se ako vas zanima izrada web shopa već danas!​

Web po mjeri

Velika biblioteka widgeta i modula omogućuje nam izradu raznih elemenata s dizajnom prema vašoj mjeri.

Elegantan dizajn

Elegantan i moderan dizajn za vaš WooCommerce s Elementor Pro i nekim cool dodacima.

Kupnja bez muke

Fokusirani smo na izvrsno korisničko iskustvo s ciljem poboljšanja vaše prodaje.

Ažuriranje sustava

Mjesečno ili tjedno održavanje i potpuno ažuriranje sustava, vršimo sigurnosne kopije i provjere kako bismo bili sigurni da sve radi.

Lagan i brz

Pazimo da učitavamo samo ono što je vašoj web stranici stvarno potrebno, tako da nema nepotrebnih dodataka koji usporavaju rad stranice

Prijateljska podrška

Stručni tim tu je da vam pruži podršku i pomoć oko svih pitanja koja imate.

Izrada web shopa

Stranice proizvoda

Stranica proizvoda posjetiteljima prikazuje informacije o određenom proizvodu kako bi mogli doći do željenih informacija i odlučiti see za kupnju. Sadrži podatke poput slike proizvoda, naslov, cijena, opis, gumb Dodaj u košaricu, odjeljak s recenzijama i povezani proizvodi kako bi kupcu omogućili eventualno pristup proizvodu koji možda bolje odgovara njihovim potrebama. Dizajn pojedinačne stranice proizvoda u Elementoru možemo prilagoditi od vrha do dna prema vašim željama.
2022 01 18 12 57 02
Single Product Pages
2022 01 18 12 52 43
2022 01 18 12 49 14
Product Catalog

Katalog proizvoda

Katalog proizvoda vrsta je marketinškog alata koji navodi ključne pojedinosti o proizvodu koje kupcima pomažu pri donošenju odluke o kupnji. Prikazom atributa, varijacija, kategorija, boja, marke i cijena omogućavamo kupcu brzi pronalazak proizvoda koji odgovara traženim parametrima, a tu su i značke popusta koje ističu određene proizvode.

Napredni filteri

Ponekad je potrebno nekoliko filter opcija da bi se pronašao najbolji proizvod. Ne brinite, imamo riješenje. Koristimo napredni alat za filtriranje sa više razina i opcija kako bi kupac pronašao proizvod koji najbolje odgovara njegovim potrebama.
Primjer AJAX filtera:
advanced filter 2
advanced filter 4
advanced filter 1
advanced filter 6
advanced filter 5
variation swatches

Uzorci varijacija

Uzorci varijacija jednostavni za korištenje i prikaz s atraktivnim gumbima određenog proizvoda, boja i info za poboljšanje ukupnog korisničkog iskustva.

Prednarudžba proizvoda

Ponudite kupcima mogućnost predbilježbe za neke od proizvoda kako biste dobili jasnu sliku o potražnji za nadolazećim proizvodom na tržištu.
preorder product 1
sales notification

Obavijest o prodaji u skočnom prozoru

Display WooCommerce sales live in your store to engage customers, build credibility, and increase conversions. It helps build social proof and also creates a sense of urgency for visitors to purchase the products. Prikažite WooCommerce prodaju uživo u svojoj trgovini kako biste angažirali kupce, izgradili kredibilitet i povećali konverzije. Pomaže izgraditi društveni status i stvara osjećaj hitnosti kod posjetitelja da kupe proizvode.

Brza rasprodaja

Stvorite atraktivne povoljne ponude i popuste na određene proizvode koji su dostupni samo u ograničenom vremenskom razdoblju kako biste povećali svoju prodaju. Snižene ponude lako je uočiti, no Sale Flash olakšava pronalaženje sniženih cijena govoreći gledatelju koliko točno mogu uštedjeti i koliko vremena im je preostalo za kupnju. Umjesto jednostavne značke da je proizvod na sniženju, Sale Flash daje vam kontrolu nad načinom na koji se rasprodaja prikazuje.
Product Flash Sale

Iskustva naših klijenata govore sve

Naša web dizajn agencija kombinira dugogodišnje iskustvo, stručnost, kreativnost i tehnologiju kako bi stvorila web stranice koje ističu vaš brend. Kreirana s unikatnim i modernim dizajnom, naša rješenja poboljšavaju korisničko iskustvo i pomažu vam u ostvarivanju vaših ciljeva.

Kontaktirajte nas

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.