Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Izrada web shopa
WooCommerce i Elementor Pro

Elementor profesionalna rješenja za izradu web shopa uz brzo učitavanje web stranice sadrži usporedbe proizvoda, popis želja, uzorci varijacija, prednarudžba, brza naplata, Ajax filtri, obavijesti o prodaji, brza rasprodaja i više!​

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 504 recenzija
Izrada web shopa

950

Realizirani projekti

18

Godina iskustva

600+

Zadovoljnih klijenata

WordPress logo

Povećajte statistiku prodaje

pie chart

+ €1895 ovaj tjedan

Stopa angažmana

+ 15,3%

Pratitelja

42,256

+ 286 ovaj tjedan

Izrada web shopa WooCommerce rješenja za online trgovine uz vrhunsko korisničko iskustvo i konverziju

WooCommerce je obuhvatio više od 37% eCommerce tržišta u svijetu i dugi niz godina je najpopularnija eCommerce platforma za izrada web shopa na tržištu, možete biti sigurni da svoje povjerenje poklanjate najboljoj tvrtki na tržištu.
Podići ćemo vašu trgovinu na višu razinu!

woovideo
Pokreni video

Kako funkcionira WooCommerce web shop?

WooCommerce je eCommerce plugin koji vam omogućuje da prodajete bilo što, bilo gdje.

Beskonačno fleksibilan, uz stotine premium dodataka, WooCommerce sada pogoni 23.4% svih online trgovina u svijetu, a broji preko 5+ milijuna aktivnih instalacija – više nego bilo koja druga platforma. Dva najbliža konkurenta WooCommercu su Shopify i Magento, koji imaju tržišni udio od 3,69% i 2,32%.

Stranice proizvoda

Stranica proizvoda posjetiteljima prikazuje informacije o određenom proizvodu kako bi mogli doći do željenih informacija i odlučiti see za kupnju. Sadrži podatke poput slike proizvoda, naslov, cijena, opis, gumb Dodaj u košaricu, odjeljak s recenzijama i povezani proizvodi kako bi kupcu omogućili eventualno pristup proizvodu koji možda bolje odgovara njihovim potrebama. Dizajn pojedinačne stranice proizvoda u Elementoru možemo prilagoditi od vrha do dna prema vašim željama.
2022 01 18 12 57 02
Single Product Pages
2022 01 18 12 52 43
2022 01 18 12 49 14
Product Catalog

Katalog proizvoda

Katalog proizvoda vrsta je marketinškog alata koji navodi ključne pojedinosti o proizvodu koje kupcima pomažu pri donošenju odluke o kupnji. Prikazom atributa, varijacija, kategorija, boja, marke i cijena omogućavamo kupcu brzi pronalazak proizvoda koji odgovara traženim parametrima, a tu su i značke popusta koje ističu određene proizvode.

Napredni filteri

Ponekad je potrebno nekoliko filter opcija da bi se pronašao najbolji proizvod. Ne brinite, imamo riješenje. Koristimo napredni alat za filtriranje sa više razina i opcija kako bi kupac pronašao proizvod koji najbolje odgovara njegovim potrebama.
Primjer AJAX filtera:
advanced filter 2
advanced filter 4
advanced filter 1
advanced filter 6
advanced filter 5
variation swatches

Uzorci varijacija

Uzorci varijacija jednostavni za korištenje i prikaz s atraktivnim gumbima određenog proizvoda, boja i info za poboljšanje ukupnog korisničkog iskustva.

Prednarudžba proizvoda

Ponudite kupcima mogućnost predbilježbe za neke od proizvoda kako biste dobili jasnu sliku o potražnji za nadolazećim proizvodom na tržištu.
preorder product 1
sales notification

Obavijest o prodaji u skočnom prozoru

Display WooCommerce sales live in your store to engage customers, build credibility, and increase conversions. It helps build social proof and also creates a sense of urgency for visitors to purchase the products. Prikažite WooCommerce prodaju uživo u svojoj trgovini kako biste angažirali kupce, izgradili kredibilitet i povećali konverzije. Pomaže izgraditi društveni status i stvara osjećaj hitnosti kod posjetitelja da kupe proizvode.

Brza rasprodaja

Stvorite atraktivne povoljne ponude i popuste na određene proizvode koji su dostupni samo u ograničenom vremenskom razdoblju kako biste povećali svoju prodaju. Snižene ponude lako je uočiti, no Sale Flash olakšava pronalaženje sniženih cijena govoreći gledatelju koliko točno mogu uštedjeti i koliko vremena im je preostalo za kupnju. Umjesto jednostavne značke da je proizvod na sniženju, Sale Flash daje vam kontrolu nad načinom na koji se rasprodaja prikazuje.
Product Flash Sale

Vrhunsko rješenje za vašu internet trgovinu

Zahvaljujući alatima koje imamo možemo ostvariti Vaše snove!
Javite nam se ako vas zanima izrada web shopa već danas!

Potpuna prilagodba

Velika biblioteka widgeta i modula omogućuje nam izradu raznih elemenata s dizajnom prema vašoj mjeri.

Elegantan dizajn

Elegantan i moderan dizajn za vaš WooCommerce s Elementor Pro i nekim cool dodacima.

Kupnja bez muke

Fokusirani smo na izvrsno korisničko iskustvo s ciljem poboljšanja vaše prodaje.

Ažuriranje sustava

Mjesečno ili tjedno održavanje i potpuno ažuriranje sustava, vršimo sigurnosne kopije i provjere kako bismo bili sigurni da sve radi.

Lagan i brz

Pazimo da učitavamo samo ono što je vašoj web stranici stvarno potrebno, tako da nema nepotrebnih dodataka koji usporavaju rad stranice

Prijateljska podrška

Stručni tim tu je da vam pruži podršku i pomoć oko svih pitanja koja imate.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin

Zašto odabrati nas

Izrada web stranica uz WordPress i Elementor

S više od 600+ klijenata na šest kontinenata, OrionWP je izbor broj jedan za izradu WordPress web stranica, a specijalizirani smo za Elementor.

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.