Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Izrada web stranica
WordPress i Elementor Pro
page builder

Mi smo digitalna agencija fokusirana na izradu kreativnih i učinkovitih rješenja. Naš tim IT stručnjaka razumijeva važnost prilagodbe promjenama u industriji, a naša posvećenost vašem uspjehu je naš prioritet.
Podignimo vašu tvrtku na jednu novu razinu!

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 504 recenzija
izrada web stranica

950

Realizirani projekti

18

Godina iskustva

600+

Zadovoljnih klijenata

WordPress logo

Povećajte statistiku prodaje

pie chart

+ €1895 ovaj tjedan

Stopa angažmana

+ 15,3%

Pratitelja

42,256

+ 286 ovaj tjedan

Među našim klijentima su neke od vodećih svjetskih tvrtki.
Elementor editor
image
title
button

Elementor page builder

Koristimo Elementor Pro

Elementor Pro je broj 1 kada je u pitanju WordPress alat za izradu web stranica. Omogućava uređivanje web stranice bez bilo kakvog programerskog znanja ili poznavanja koda, sve se radi u lijepo uređenom vizualnom alatu za uređivanje web stranica. Svakako jedan od glavnih faktora je njegova fleksibilnost jer vrlo lako možemo izraditi web stranicu po mjeri, a da pri tome vodimo računa da se web stranica učitava brzo i bez nepotrebnog koda u pozadini, dakle učitava se samo onaj kod koji je zaista i potreban, što nije slučaj kada se koriste gotove WordPress teme koje su uglavnom pretrpane raznim opcijama koje nećete koristiti. Vrlo je lako naučiti kako se koristi Elementor Pro uz detaljnu dokumentaciju i dodatne video sadržaje, pa tako bez problema možete samostalno uređivati tekstove ili izmijeniti fotografije, no možete izraditi i svoje elemente prema želji i potrebi. Elementor je odlično je rješenje za svakoga tko želi imati potpunu kontrolu nad svojom web stranicom i moći urediti bilo što već kroz nekoliko klikova. Elementor je najnapredniji SEO friendly alat za izradu WordPress web stranica na tržištu. Ima izuzetne performanse te je napravljen po najstrožim industrijskim standardima.

Mi se brinemo da je vaša web stranica 100% responsiv

58% prometa se odvija putem pametnih telefona i tableta

Responsive dizajn web stranica

Responsive web dizajn je prilagodljivi raspored elemenata web stranica za sve rezolucije, veličine i verzije uređaja.

Kako responsive web dizajn funkcionira?

Prilikom izrade web stranice koristimo Media Queries kako bi aktivirali određene klase u CSS dokumentu.

Mobile friendliness kao faktor rangiranja web stranica

Mobile-friendly update je započeo bolje rangirati web stranice koje zadovoljavaju standarde korištenja na mobitelima i tabletima

Kako radimo?

4 koraka do uspješne web stranice

mobile device
Istraživanje i specifikacije
Trebat će nam 2-3 primjera web stranica koje vam se sviđaju, čisto da vidimo u kojem smjeru želite ići. Napravit ćemo sajtmapu s listom stranica i podstranica koje trebamo izraditi kako bi se lakše organizirali i orijentirali, zatim ćemo dogovoriti oko funkcionalnosti web stranice.
1
Priprema i prijenos sadržaja
Vodit ćemo vas kroz proces pripreme i slanja visokokvalitetnog sadržaja za vašu novu web stranicu. Nakon što sav sadržaj bude spreman i isporučen, morat ćemo ga pregledati kako bi bili sigurno da je spreman za development fazu.
2
Dizajn i razvoj
Dizajnirat ćemo i izraditi web stranicu s WordPressom i Elementor Pro alat za izradu stranica i postaviti vaš sadržaj.
3
Isporuka
Poslat ćemo vam web stranicu na pregled, a na temelju vaših povratnih informacija napravit ćemo prilagodbe dizajna prema vašim željama i potrebama.
4
0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin

Zašto odabrati nas

Izrada web stranica uz WordPress i Elementor

S više od 600+ klijenata na šest kontinenata, OrionWP je izbor broj jedan za izradu WordPress web stranica, a specijalizirani smo za Elementor.

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.