Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Izrada web stranica
WordPress i Elementor Pro
page builder

Mi smo digitalna agencija fokusirana na izradu kreativnih i učinkovitih rješenja. Naš tim IT stručnjaka razumijeva važnost prilagodbe promjenama u industriji, a naša posvećenost vašem uspjehu je naš prioritet.
Podignimo vašu tvrtku na jednu novu razinu!

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 529 recenzija
izrada web stranica

950

Realizirani projekti

18

Godina iskustva

600+

Zadovoljnih klijenata

Povećajte statistiku prodaje

+ €1895 ovaj tjedan

Stopa angažmana

+ 15,3%

Pratitelja

42,256

+ 286 ovaj tjedan

Među našim klijentima su neke od vodećih svjetskih tvrtki.

Elementor page builder

Koristimo Elementor Pro

Elementor Pro je broj 1 kada je u pitanju WordPress alat za izradu web stranica. Omogućava uređivanje web stranice bez bilo kakvog programerskog znanja ili poznavanja koda, sve se radi u lijepo uređenom vizualnom alatu za uređivanje web stranica. Svakako jedan od glavnih faktora je njegova fleksibilnost jer vrlo lako možemo izraditi web stranicu po mjeri, a da pri tome vodimo računa da se web stranica učitava brzo i bez nepotrebnog koda u pozadini, dakle učitava se samo onaj kod koji je zaista i potreban, što nije slučaj kada se koriste gotove WordPress teme koje su uglavnom pretrpane raznim opcijama koje nećete koristiti. Vrlo je lako naučiti kako se koristi Elementor Pro uz detaljnu dokumentaciju i dodatne video sadržaje, pa tako bez problema možete samostalno uređivati tekstove ili izmijeniti fotografije, no možete izraditi i svoje elemente prema želji i potrebi. Elementor je odlično je rješenje za svakoga tko želi imati potpunu kontrolu nad svojom web stranicom i moći urediti bilo što već kroz nekoliko klikova. Elementor je najnapredniji SEO friendly alat za izradu WordPress web stranica na tržištu. Ima izuzetne performanse te je napravljen po najstrožim industrijskim standardima.

Mi se brinemo da je vaša web stranica 100% responsiv

58% prometa se odvija putem pametnih telefona i tableta

Responsive dizajn web stranica

Responsive web dizajn je prilagodljivi raspored elemenata web stranica za sve rezolucije, veličine i verzije uređaja.

Kako responsive web dizajn funkcionira?

Prilikom izrade web stranice koristimo Media Queries kako bi aktivirali određene klase u CSS dokumentu.

Mobile friendliness kao faktor rangiranja web stranica

Mobile-friendly update je započeo bolje rangirati web stranice koje zadovoljavaju standarde korištenja na mobitelima i tabletima

Kako radimo?

4 koraka do uspješne web stranice

Istraživanje i specifikacije
Trebat će nam 2-3 primjera web stranica koje vam se sviđaju, čisto da vidimo u kojem smjeru želite ići. Napravit ćemo sajtmapu s listom stranica i podstranica koje trebamo izraditi kako bi se lakše organizirali i orijentirali, zatim ćemo dogovoriti oko funkcionalnosti web stranice.
1
Priprema i prijenos sadržaja
Vodit ćemo vas kroz proces pripreme i slanja visokokvalitetnog sadržaja za vašu novu web stranicu. Nakon što sav sadržaj bude spreman i isporučen, morat ćemo ga pregledati kako bi bili sigurno da je spreman za development fazu.
2
Dizajn i razvoj
Dizajnirat ćemo i izraditi web stranicu s WordPressom i Elementor Pro alat za izradu stranica i postaviti vaš sadržaj.
3
Isporuka
Poslat ćemo vam web stranicu na pregled, a na temelju vaših povratnih informacija napravit ćemo prilagodbe dizajna prema vašim željama i potrebama.
4
0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Tijekom projekta, OrionWP je pokazao snažno razumijevanje mojih poslovnih ciljeva, rezultirajući dizajnom sales funnela koji je uhvatio bit moje marke. Dizajn koji su kreirali je vizualno privlačan i jednostavan za korisnike, impresivno se usklađujući s identitetom moje marke. Izašli su izvan očekivanog kako bi mi pomogli s bilo kojim problemima koji su se pojavili, pokazujući svoju predanost i profesionalizam. Toplo preporučujem njihovo stručno znanje, kreativnost i izvanredne usluge web dizajna. Hvala vam na izvrsnom radu i podršci tijekom procesa.
iptp
The iPhone photography

Bugarska

Rad s OrionWP-om bio je nevjerojatno dobro iskustvo. Pobrinuli su da se svaki detalj planiranja i naš zahtjev uzme u obzir prije početka projekta. Time se osigurava najbolji mogući rezultat vašeg projekta. Vrlo sam zadovoljan rezultatima!
Alhassan_Toure
Alhassan Toure

Amerika

Razvojni programer je zaista nadmašio naša očekivanja. Bili su vrlo brzi s odgovorima na pitanja i uspjeli su isporučiti web stranicu s izvrsnim rezultatima. Ja i moj tim smo zadivljeni dizajnom koji je napravio za nas i vrlo su pristupačni tijekom sastanaka. Toplo preporučujemo OrionWP
Voyage Medical
Voyage Medical

Amerika

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP-om. Bez greške su isporučili web stranicu i nadmašili naša očekivanja. Definitivno bi ih preporučili ako tražite nekoga tko obraća pažnju na detalje, radi brzo i ima izvrsne komunikacijske vještine!
brandvisionm
Dress for success Toronto

Toronto Kanada

Sjajan posao OrionWP! Od početka su razumjeli moju viziju i ciljeve, ispunjavajući svaki zahtjev izvanrednom pažnjom za detalje. Oduševljen sam konačnim dizajnom koji su isporučili. Preporučio bih svima suradnju s OrionWP studiom!
Vi Mai
World Asteria

Amerika

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Bilo je zadovoljstvo raditi s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet surađivati s njima!
clogo
CryptoGaming

Amerika

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet raditi s njima!
bnb_logo
BnbHubs

Egipat

Izuzetno brza isporuka i dizajn koji je premašio moja očekivanja. OrionWP ne samo da je isporučio visokokvalitetnu web stranicu, već su bili i vrlo komunikativni i fleksibilni s revizijama. Definitivno ću ih ponovno angažirati u budućnosti.
beverly_j
Infinite Health & Wellness

Irving, Texas

Zašto odabrati nas

Izrada web stranica uz WordPress i Elementor

S više od 600+ klijenata na šest kontinenata, OrionWP je izbor broj jedan za izradu WordPress web stranica, a specijalizirani smo za Elementor.

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.