Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Održavanje web stranica
jedino održavanje WordPressa
koja će vam ikada trebati

Najbolji izbor za vašu web stranicu ili internet trgovinu. Naše usluge održavanja WordPress web stranica omogućuju vam da se usredotočite na rast vašeg poslovanja, a brigu oko održavanja i sigurnosti prepustite nama.

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 529 recenzija
Održavanje web stranica

950

Realizirani projekti

18

Godina iskustva

600+

Zadovoljnih klijenata

Mi se brinemo da je Vaša web stranica 100% funkcionalna

Imate li poteškoća s održavanjem WordPressa?
Dopustite našim WordPress stručnjacima da potpuno sigurnosno kopiraju, zaštite i ažuriraju vašu web stranicu.

Ažuriranje WordPressa

Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.

Ažurirajte teme i dodatke

Kako bi sve ostalo savršeno i funkcionalno, potrebno je stalno raditi na poboljšanjima u skladu s tehnološkim razvojem.

Sigurnosni nadzor

Hakeri stvaraju velike probleme. Koristimo najbolje alate za praćenje virusa i pratimo dostupnost web stranice.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Tijekom projekta, OrionWP je pokazao snažno razumijevanje mojih poslovnih ciljeva, rezultirajući dizajnom sales funnela koji je uhvatio bit moje marke. Dizajn koji su kreirali je vizualno privlačan i jednostavan za korisnike, impresivno se usklađujući s identitetom moje marke. Izašli su izvan očekivanog kako bi mi pomogli s bilo kojim problemima koji su se pojavili, pokazujući svoju predanost i profesionalizam. Toplo preporučujem njihovo stručno znanje, kreativnost i izvanredne usluge web dizajna. Hvala vam na izvrsnom radu i podršci tijekom procesa.
iptp
The iPhone photography

Bugarska

Rad s OrionWP-om bio je nevjerojatno dobro iskustvo. Pobrinuli su da se svaki detalj planiranja i naš zahtjev uzme u obzir prije početka projekta. Time se osigurava najbolji mogući rezultat vašeg projekta. Vrlo sam zadovoljan rezultatima!
Alhassan_Toure
Alhassan Toure

Amerika

Razvojni programer je zaista nadmašio naša očekivanja. Bili su vrlo brzi s odgovorima na pitanja i uspjeli su isporučiti web stranicu s izvrsnim rezultatima. Ja i moj tim smo zadivljeni dizajnom koji je napravio za nas i vrlo su pristupačni tijekom sastanaka. Toplo preporučujemo OrionWP
Voyage Medical
Voyage Medical

Amerika

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP-om. Bez greške su isporučili web stranicu i nadmašili naša očekivanja. Definitivno bi ih preporučili ako tražite nekoga tko obraća pažnju na detalje, radi brzo i ima izvrsne komunikacijske vještine!
brandvisionm
Dress for success Toronto

Toronto Kanada

Sjajan posao OrionWP! Od početka su razumjeli moju viziju i ciljeve, ispunjavajući svaki zahtjev izvanrednom pažnjom za detalje. Oduševljen sam konačnim dizajnom koji su isporučili. Preporučio bih svima suradnju s OrionWP studiom!
Vi Mai
World Asteria

Amerika

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Bilo je zadovoljstvo raditi s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet surađivati s njima!
clogo
CryptoGaming

Amerika

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet raditi s njima!
bnb_logo
BnbHubs

Egipat

Izuzetno brza isporuka i dizajn koji je premašio moja očekivanja. OrionWP ne samo da je isporučio visokokvalitetnu web stranicu, već su bili i vrlo komunikativni i fleksibilni s revizijama. Definitivno ću ih ponovno angažirati u budućnosti.
beverly_j
Infinite Health & Wellness

Irving, Texas

6 paketa održavanja WordPress web stranica

Vaša web stranica će raditi bezprijekorno uz naše mjesečno ili tjedno održavanje. Naš tim će će se pobrinuti za nadogradnju i sigurnost kako bi stranica radila glatko i bez poteškoća kako biste se vi mogli usredotočiti na svoje poslovanje.
*2 mjeseca besplatno uz godišnji plan
Mjesečno

Basic

49/mj

Male web stranice

Za male webove do 10 stranica s malim prometom.

Best Value

Premium

110/mj

Velike web stranice​

Web stranice 10+ stranica s puno dodataka i prometa.

Ecommerce

160/mj

Web shop​

Web shop, velike korporativne ili višejezične web stranice s velikim prometom.

Često postavljena pitanja o održavanju WordPressa

Nakon što se prijavite za plan koji najbolje odgovara potrebama vaše web stranice, primit ćete e-poštu dobrodošlice s uputama za sigurno slanje vaših podataka za prijavu. Nakon što primimo podatke, radit ćemo na implementaciji vašeg plana u roku od 1-3 radna dana.

Tijekom procesa implementacije, prijavit ćemo se na vašu stranicu, povezati je s našim sustavom za udaljeno održavanje, izvršiti backup i ažurirati sve dodatke, WordPress i temu.

Ako niste sigurni koji plan najbolje odgovara vašim potrebama, slobodno nas kontaktirajte za konzultacije.

Naš tim će se prijaviti na vašu web stranicu u roku od 1-3 radna dana nakon što dostavite podatke za prijavu u sustav kako bi napravio sigurnosnu kopiju i ažurirao WordPress, dodatke i temu. Iduće ažuriranje i njegova učestalost će ovisiti o planu koji ste odabrali: planovi “Basic” i “Premium” će primati ažuriranja svakog 15. dana u mjesecu, dok će plan “E-trgovina” primati ažuriranja svakog ponedjeljka. Primit ćete datoteku izvješća 15. u mjesecu.

Za besplatne dodatke iz WordPress repozitorija nije nam potrebna licenca za pružanje ove usluge. Međutim, za premium teme i dodatke morat ćete imati važeću licencu kako bismo pristupili novim verzijama dodatka ili teme od autora. Bez valjane licence nećemo moći ažurirati ove premium dodatke ili teme.

Ako nemate valjanu licencu za premium dodatke ili teme, autor vam neće odobriti pristup novoj verziji dodatka ili teme. Toplo preporučujemo da provjerite jesu li sve vaše licence važeće kako biste osigurali najbolju izvedbu i sigurnost svoje web stranice. Provjerite jesu li sve vaše licence ažurne kako biste izbjegli probleme s pristupom ažuriranjima.

Općenito se preporučuje ažuriranje WordPress stranice i dodatke čim ažuriranja budu dostupna, jer ta ažuriranja često uključuju sigurnosne popravke i poboljšanja performansi. Međutim, važno je napraviti sigurnosni backup prije ažuriranja, u slučaju da se pojave bilo kakvi problemi.
Održavanje WordPressa važno je iz nekoliko razloga:
  1. Sigurnost: Redovita ažuriranja WordPress jezgre, tema i dodataka mogu pomoći u zaštiti vaše web stranice od sigurnosnih propusta i zlonamjernog softvera.
  2. Izvedba: Održavanje vaše web stranice ažurnom može poboljšati njezinu izvedbu i brzinu.
  3. Kompatibilnost: Nova ažuriranja također mogu riješiti probleme kompatibilnosti s temama, dodacima i drugim značajkama WordPressa.
  4. Značajke: WordPress ažuriranja često uključuju nove značajke i funkcije koje mogu poboljšati vašu web stranicu.
  5. Backup: Redovita sigurnosna kopija vaše WordPress stranice može vam pomoći u zaštiti u slučaju gubitka podataka ili drugih problema.
Općenito, redovito održavanje vaše WordPress web stranice može osigurati da ostane sigurna, učinkovita i potpuno funkcionalna za vaše posjetitelje.

Izrada sigurnosne kopije vaše WordPress web stranice važno je jer vas štiti u slučaju gubitka podataka ili drugih problema. Postoji nekoliko mogućih rizika koji mogu uzrokovati gubitak podataka, poput pada poslužitelja, hakiranja i ljudske pogreške. Ako nemate sigurnosnu kopiju svoje web stranice, mogli biste izgubiti sav svoj sadržaj, medije i druge važne podatke.

Sigurnosna kopija vaše WordPress web stranice također vam omogućuje brzo vraćanje u slučaju problema. To može pomoći smanjiti vrijeme prekida rada i osigurati da vaša web stranica bude dostupna posjetiteljima što je više moguće.

Ukratko, sigurnosna kopija vaše web stranice je važna jer vas može zaštititi od gubitka podataka i smanjiti vrijeme prekida rada u slučaju problema.

Sigurnosni nadzor je jednostavan način da osigurate da su vaše web stranice sigurne i bez zlonamjernog softvera. Samo jednim klikom možemo skenirati vaše stranice i dobiti vrijedne sigurnosne informacije, kao i pregledati povijest prethodnih sigurnosnih skeniranja. To vam pomaže da ostanete informirani o sigurnosti svojih web stranica i brzo identificirate potencijalne probleme.
Praćenje performansi vrijedan je alat za razumijevanje i poboljšanje performansi vaše web stranice. Pruža detaljnu analizu čimbenika koji utječu na izvedbu vaše web stranice, uključujući svaki pojedinačni čimbenik i njegovu ocjenu. Provjera izvedbe također nudi preporuke za poboljšanje performansi vaše web stranice i omogućuje praćenje napretka tijekom vremena kroz vremensku traku.
Da, preporuča se redovito održavanje WordPress web stranice kako bi se osiguralo da radi sigurno i učinkovito. Zadaci održavanja mogu uključivati ažuriranja WordPress softvera, dodataka i tema, sigurnosne kopije web stranice, sigurnosne provjere i mjere zaštite od virusa, optimizaciju performansi i brzine web stranice te praćenje neprekidnog rada web stranice. Zanemarivanje pravilnog održavanja WordPress web stranice može dovesti do niza problema, kao što su sigurnosni propusti, spor rad i neispravne značajke. Stoga je važno redovito održavati WordPress web stranicu kako bi glatko radila i zaštitila se od mogućih problema.

Održavanje web stranica je namijenjeno svima koji imaju online katalog, web shop, blog ili stranicu tvrtke koja prezentira svoje proizvode/usluge.

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.