Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Postignuća i priznanja

OrionWP je vodeći web dizajn studio specijaliziran za razvoj WordPress stranica. S preko 17 godina iskustva, pomogli smo tvrtkama svih veličina poboljšati svoju online prisutnost i uspješno poslovanje na webu. Naš tim je izradio više od 950 web stranica za klijente iz 33 zemlje diljem svijeta, što nas čini jednim od najiskusnijih i globalno priznatih WordPress web dizajn studija na svijetu.

5/5
5 zvjezdica
Na temelju 504 recenzija
Elementor
PRO

Expert

2017 - 2023

5/5

Elementor

Expert

2017 - 2023

5/5

Elementor

Best Choice

2019 - 2023

5/5

Elementor

950+

Websites built

5/5

Elementor

Best seller

on marketplace

5/5
PRO
Verified

WordPress

Quality and service

5/5

Fiverr

Top Rated

2019 - 2023

5/5

Fiverr

Best Choice

2019 - 2023

5/5

Fiverr

SEO

Website Technical Auditor

5/5

Fiverr

Successful seller

Freelancing Essentials

5/5

Crocoblock

Expert

2019 - 2023

5/5

Crocoblock

Website of the month

2022

5/5

Crocoblock

400+

Websites built

5/5

WPML

Contractor

2014 - 2023

5/5

WPML

120+

Websites built

5/5

WPML

13

Languages supported

5/5
0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.