Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

HVAC systems

Suvremeni klima uređaji su ključni su za ugodan životni i radni prostor. Kako bi vaši klijenti imali pristup najboljim rješenjima, važno je osigurati im web stranicu koja će omogućiti jednostavan i učinkovit pregled vaših proizvoda i usluga.

Najveća prednost korištenja HVAC systems web stranice je to što će generirati pozitivno korisničko iskustvo i time povećati šanse za uspješno poslovanje i povećati vašu prodaju. Od dizajna i funkcionalnosti do SEO optimizacije i podrške, nudimo sveobuhvatnu uslugu koja će web stranicu pretvoriti u moćan marketinški alat.
Korisnicima pruža jednostavnu navigaciju i pristup proizvodima i uslugama. HVAC systems nudi kvalitetan dizajn prilagođen specifičnim potrebama i ciljevima, stvarajući online prisutnost koja će vaše poslovanje učiniti vidljivim i dostupnim za sve potencijalne kupce.

Ako želite biti prepoznati kao vodeći pružatelj usluga, ne čekajte više.

Prva god. gratis nakon toga €69 god.
Prva god. gratis nakon toga €92 god.
Prva god. gratis nakon toga €117 god.
Dostupne su domene s nastavkom .com .com.hr i .hr u slučaju da vam ju CarNet odobri na ime tvrtke. Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Molimo unesite URL za prijavu, korisničko ime i lozinku
Potrebni su nam kako bi pristupili WordPress kontrolnoj ploči i kako bi mogli instalirati web stranicu i postaviti Vaš sadržaj.
Prva god. gratis nakon toga se plaća ovisno o odabranom paketu:

1) Održavanje svaki mjesec = €490 god.
2) Održavanje svaka 4 mjeseca €196 god.
3) Održavanje jednom godišnje = €49 god.

Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav i sve programe kako bi sve funkcioniralo besprijekorno, ali potrebno je i stalno raditi na poboljšanjima u skladu s tehnološkim razvojem. Koristimo najbolje alate za praćenje virusa i pratimo dostupnost web stranice. Saznaj više
Naš tim će učitati 10-20 vaših proizvoda u trgovinu, ali uz dodatni zahtjev, možemo učitati neograničen broj proizvoda. Cijena ove opcije ovisit će o količini proizvoda koje želite učitati u trgovinu. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i detalje vezane uz ovu uslugu. Bez obzira na vaše potrebe, naša dizajn agencija pružit će vam najbolje moguće rješenje za vaš web shop.
Ukupno
Dodatne opcije
Sveukupno
Pogodno za sljedeće kategorije: Klima, Centralno grijanje, Plinoservis, vodoinstalater i brojne druge na upit.
Pitanja i odgovori

MojWeb nudi kupnju 10, 15 ili 20 stranica i pod-stranica,  a dostupno je i više na upit.

MojWeb pruža Vam visokokvalitetno rješenje za vašu online prisutnost. Detaljan popis sadržaja koji su dostupni paketa pogledajte u tablici, pa odaberete što najbolje odgovara Vašim potrebama.

Naši paketi web stranica stranice sadrže sve potrebne elemente za privlačenje potencijalnih klijenata, uključujući profesionalni dizajn, optimizaciju za pretraživače i intuitivno korisničko sučelje. Bez obzira na to koje opcije odaberete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za Vaše poslovne ciljeve.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć ili savjet pri odabiru, naš stručni tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije. 

Jedna od glavnih prednosti kupnje web stranice je jednokratni trošak nakon kojeg postajete vlasnik web stranice. Nakon toga, jedine troškove koje ćete imati su vezane uz hosting, domenu i godišnje održavanje. Cijena ovih stavki ovisi o opcijama koje odaberete, a možete ih jednostavno saznati odabirom željenog tipa stranice gore i dodatnih opcija. Na taj način, imat ćete jasnu sliku o svim troškovima i moći ćete planirati budžet na temelju svojih potreba.

U MojWeb paketu je dostupna domena s nastavkom .com ili .hr. U slučaju da domena nije slobodna u dogovoru s vama ćemo odabrati neko drugo ime.

Ako CarNet ne odobri domenu na ime vaše tvrtke to može biti zato što već posjedujete domenu ili se ne podudara s imenom vaše tvrtke, u dogovoru s vama ćemo odabrati drugu domenu.

Ovisno na kojem jeziku pošaljete sadržaj. Ako želite stranicu na Hrvatskom jeziku onda dostavljate tekstove na Hrvatskom jeziku, ako želite neki drugi jezik isto tako sadržaj dostavite na željenom jeziku.

MojWeb paket nudi više stranica u usporedbi s MikroWeb paketom koji ima samo jednu stranicu. Ovisno o paketu koji odaberete (10, 15, 20 ili više na upit), MojWeb paket vam pruža mogućnost izrade naslovne , o nama,  usluge, galerije slika, kontaktne ili neke druge stranice prema vašoj želji. Međutim, ako preferirate nešto jednostavnije, preporučujemo vam da pogledate opciju MikroWeb paketa. Odabirom ovog paketa dobit ćete jednostavnu, ali efikasnu jednostranicu koja će predstaviti vašu tvrtku ili projekt. Pogledajte obje opcije i odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

MikroWeb i MojWeb paketi predstavljaju fleksibilna rješenja za izradu web stranica koja su pristupačna svakome, bez obzira na raspoloživi budžet. Glavna razlika između ova dva paketa je u tome što kod MikroWeba iznajmljujete jednu stranicu, što ga čini izrazito povoljnim rješenjem u usporedbi s cijenom izrade web stranice po mjeri. S druge strane, MojWeb paket nudi više stranica i naprednije opcije, što ga čini nešto skupljim od MikroWeba, ali i dalje pristupačnim u usporedbi s izradom web stranice po mjeri.
Da, vaša web stranica bit će dostupna na Googleu odnosno na internetu. Naši paketi uključuju SEO optimizaciju koja će pomoći u poboljšanju vidljivosti vaše web stranice na Googleu i drugim tražilicama.

S obzirom da u MikroWeb i MojWeb paketima koristimo predloške za izradu web stranica, isporuka je relativno brza. Nakon što nam dostavite sav potreban sadržaj i informacije, Vaša web stranica će biti online u roku od 3-7 radnih dana. Ipak, službeno uvijek navodimo rok od 14 dana kako bismo osigurali dovoljno vremena za kvalitetnu izradu i testiranje Vaše stranice.

MojWeb paket vam pruža potpunu kontrolu nad vašom web stranicom. Korištenjem kontrolne ploče moći ćete samostalno uređivati, dodavati, brisati ili kreirati nove stranice. Na taj način imate potpunu slobodu da prilagodite sadržaj svojim potrebama i ciljevima, bez potrebe za angažiranjem stručnjaka ili programera.

Predložak dolazi s ugrađenom podrškom za e-trgovinu, te smo u mogućnosti za vas izraditi online trgovinu. Prilikom odabira izaberite “Broj stranica”, “Hosting” i nakon toga će vam se otvoriti modul s “Dodaci” gdje možete izabrati “Internet trgovina”.
  1. Logotip ako ga imate u jednom od formata: EPS, SVG ili PSD. Ako nemate logotip naš tim će vam postaviti logo iz dostupne base.
  2. Fotografije.
  3. Tekst o vama, vaše usluge, broj telefona, email, linkovi na društvene mreže, radno vrijeme… Ako niste stručnjak u pisanju, nema problema, napišite što više možete svojim riječima a naš tim će tekstove prilagoditi prema potrebi.
Dostupno u paketima
MikroWeb
MojWeb
Izrada web shopa​
Isporuka

Kroz 3-7 dana

Sadržaj

Postavljanje i obrada

Prilagodba

Boje vašem brendu

Brzo učitava

Cache sustav

Domena

Osigurana

Hosting

Poslovni server

MojWeb paket je sveobuhvatno rješenje za sve one koji žele imati modernu i funkcionalnu web stranicu bez velikih ulaganja kao što su prilikom izrade web stranice po mjeri. Ova usluga uključuje sve što bi vam moglo trebati za vašu web stranicu, od hostinga i održavanja do profesionalnih fotografija, efekata pokreta, .hr domene, službenog e-maila, obradu sadržaja i brzinsku optimizaciju.

Jedna od glavnih prednosti MojWeb paketa je mogućnost izbora između One-page ili full weba s podstranicama, te mogućnost prijave i samostalnog uređivanja i upravljanja stranicom. Za manje tvrtke ili pojedince koji žele jednostavnu web stranicu, ali i potpuno kontrolu nad web stranicom, One-page je idealna opcija, dok je full web s podstranicama prikladnija opcija za veće tvrtke ili organizacije koje trebaju više stranica za predstavljanje svojih proizvoda ili usluga.

Osim toga, MojWeb paket dodatno uključuje i održavanje web stranice koje nudi sigurnosnu kopiju, nadogradnje, nadzor rada stranice, brisanje spam sadržaja i antivirusnu zaštitu. Tako korisnici ne moraju brinuti o tehničkim detaljima, već se mogu usredotočiti na svoje poslovanje.

Dizajn je moderan i privlačan, uz korištenje najnovijih tehnologija poput efekata pokreta koji će dodatno poboljšati vizualni dojam stranice. Osim toga, korisnica će dobiti pristup profesionalnim fotografijama koje će dodati dodatni element profesionalnosti i atraktivnosti web stranici.

Kako bi korisnici bili u mogućnosti komunicirati s klijentima i poslovnim partnerima na profesionalan način, MojWeb paket uključuje i službeni e-mail.

Još jedna od prednosti MojWeb paketa je što je web stranica responsive, što znači da se automatski prilagođava veličini zaslona na različitim uređajima, uključujući mobitele i tablete. To osigurava da korisnici imaju pristup svojoj web stranici bilo gdje i bilo kada, što je posebno važno u današnjem mobilnom svijetu.

Ukratko, MojWeb paket je sveobuhvatno rješenje za sve one koji žele modernu, funkcionalnu i profesionalnu web stranicu bez brige o tehničkim detaljima.

Web Stranica

10 podstranica

1,000.00
15 stranica

dodatne stranice

+€250

20 stranica

dodatne stranice

+€500

U paketu

Dodatne opcije

Podijeli s prijateljima

Povezani proizvodi
AgroHub izrada web stranica OPG

AgroHub

1,000.00

SolarMax obnovljivi izvori energije

SolarMax

1,000.00

AccuBooks

1,000.00

AquaFlow vodoinstalater

AquaFlow

1,000.00

Driveway

1,000.00

Brushworks soboslikarski radovi

Brushworks

1,000.00

Kontaktirajte nas

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.