Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Dragi naši kupci,

Kako bismo vam olakšali kupovinu u trenutnoj ekonomskoj situaciji koja je obilježena inflacijom i poskupljenjem energenata, odlučili smo vam dati nevjerojatan popust od 50% na osnovnu cijenu MikroWeb i MojWeb paketa!

Dana
Sati
minuta
Sekundi

Driveway

100.00

Suvremena građevinska rješenja su ključna za izgradnju kvalitetnih i funkcionalnih prostora. Kako bi vaši klijenti imali pristup najboljim rješenjima, važno je osigurati im web stranicu koja će omogućiti jednostavan i učinkovit pregled vaših usluga i projekata.

Najveća prednost korištenja web stranice za građevinsku tvrtku je to što će generirati pozitivno iskustvo korisnika i time povećati šanse za uspješno poslovanje i rast vašeg poslovanja. Od dizajna i funkcionalnosti do SEO optimizacije i podrške, nudimo sveobuhvatnu uslugu koja će vašu web stranicu pretvoriti u moćan marketinški alat. Korisnicima pruža jednostavnu navigaciju i pristup vašim uslugama i projektima. Nudimo kvalitetan dizajn prilagođen specifičnim potrebama i ciljevima, stvarajući online prisutnost koja će vaše poslovanje učiniti vidljivim i dostupnim za sve potencijalne kupce.

Ako želite biti prepoznati kao vodeća građevinska tvrtka, ne čekajte više. Kontaktirajte nas ili izvršite narudžbu i započnimo izradu kvalitetne web stranice koja će privući nove klijente i povećati vašu prodaju.

Uz basic paket dostupna je isključivo domena s nastavkom .com.hr Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Uz premium paket dostupne su domene s nastavkom .com .com.hr i .hr Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Kategorija: Građevinarstvo, Krovopokrivač, Ugradnja opločnika
Pitanja i odgovori

MikroWeb nudi najam naslovne stranice u basic i premium izvedbi, pružajući Vam visokokvalitetno rješenje za vašu online prisutnost. Detaljan popis sadržaja koji su dostupni u sklopu oba paketa pogledajte u tablici, pa odaberete onaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Naši paketi naslovne stranice sadrže sve potrebne elemente za privlačenje potencijalnih klijenata, uključujući profesionalni dizajn, optimizaciju za pretraživače i intuitivno korisničko sučelje. Bez obzira na to koji paket odaberete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za Vaše poslovne ciljeve.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć ili savjet pri odabiru paketa, naš stručni tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije. Pridružite se našim zadovoljnim klijentima i osigurajte si profesionalnu i kvalitetnu online prisutnost s MikroWebom.

One-page je vrsta web stranice koja se sastoji od samo jedne stranice, bez ikakvih dodatnih podstranica. Na ovakvoj stranici svi sadržaji su raspoređeni u sekcije i korisnik navigira po stranici pomoću scrollanja. One-page web stranice se obično koriste za manje web projekte.

Ovisno koju opciju odaberete. Gore možete odabrati opcije koje odgovaraju vašim potrebama, a naknada za korištenje web stranice odnosno iznos koji vam je prikazan nakon odabrane opcije se plaća godišnje.

U MikroWeb Basic paketu je dostupna domena s nastavkom com.hr. U Premium paketu možete odabrati .com.hr ili .com. U slučaju da domena nije slobodna u dogovoru s vama ćemo odabrati neko drugo ime.

Ovisno na kojem jeziku pošaljete sadržaj. Ako želite stranicu na Hrvatskom jeziku onda dostavljate tekstove na Hrvatskom jeziku, ako želite neki drugi jezik isto tako sadržaj dostavite na željenom jeziku.

MikroWeb paket nudi mogućnost izbora između One-page verzije u basic i premium izvedbi, tj. jednostraničnog prikaza koji je raspoređen u više sekcija s detaljnim informacijama o vašoj tvrtki.

Ukoliko pak tražite naprednije funkcionalnosti, više stranica i potpuni pristup stranici gdje možete samostalno uređivati sadržaj, opcija MojWeb je bolje rješenje za vas.

MikroWeb i MojWeb paketi predstavljaju fleksibilna rješenja za izradu web stranica koja su pristupačna svakome, bez obzira na raspoloživi budžet. Glavna razlika između ova dva paketa je u tome što kod MikroWeba iznajmljujete jednu stranicu, što ga čini izrazito povoljnim rješenjem u usporedbi s cijenom izrade web stranice po mjeri. S druge strane, MojWeb paket nudi više stranica i naprednije opcije, što ga čini nešto skupljim od MikroWeba, ali i dalje pristupačnim u usporedbi s izradom web stranice po mjeri.

Da, vaša web stranica bit će dostupna na Googleu odnosno na internetu. Naši paketi uključuju SEO optimizaciju koja će pomoći u poboljšanju vidljivosti vaše web stranice na Googleu i drugim tražilicama.

S obzirom da u MikroWeb i MojWeb paketima koristimo predloške za izradu web stranica, isporuka je relativno brza. Nakon što nam dostavite sav potreban sadržaj i informacije, Vaša web stranica će biti online u roku nekoliko dana. Ipak, službeno uvijek navodimo rok od 14 dana kako bismo osigurali dovoljno vremena za kvalitetnu izradu i testiranje Vaše stranice.

Izrada web stranice po mjeri ipak traje nešto duže.

Ne, MikroWeb paket ne nudi opciju pristupa kontrolnoj ploči.

Ako želite ovu opciju onda je odabir MojWeb paket koji nudi opciju prijave u sustav i samostalnog uređivanja sadržaja bolje rješenje za Vas.

Dostupno u paketima

Internet trgovina se može dodatno izraditi na ovom predlošku. Javite nam se za više informacija.

MojShop

Prilagodba

Boje vašem brendu

Brzo učitava

Koristi program za kompresiju

100% Zaštićena

Koristi malware detekciju

Podrška

Putem e-maila

MikroWeb je paket koji nudi najam web stranice u dvije opcije: Basic i Premium. Oba dvije opcije su One-page, što znači da se sastoje od jedne stranice, ali imaju različite značajke koje će zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

Opcija Basic je idealna za manje tvrtke i pojedince koji trebaju jednostavnu, ali atraktivnu web stranicu koja će im omogućiti da se predstave online. Ova opcija uključuje osnovne elemente poput teksta, slika, kontaktnih podataka, lokacije, radnog vremena, kontakt telefona, a sve je prilagođeno za mobilne uređaje.

S druge strane, opcija Premium nudi naprednije značajke kao što, više detalja o uslugama, galerije slika i videozapisa, integracija društvenih medija, obrasci za kontaktiranje,  call-to-action. Ova opcija je pogodna za tvrtke koje žele predstaviti svoju robnu marku na profesionalniji način ili za pojedince koji žele impresionirati potencijalne ili klijente.

Jedna od prednosti najma web stranice je što se korisnik ne mora brinuti o tehničkim detaljima poput hostinga, sigurnosti, održavanja ili obrade teksta i fotografija. MikroWeb tim će se pobrinuti za sve te stvari kako bi korisnici mogli fokusirati svoju energiju na svoje poslovanje.

Ukratko, MikroWeb usluga najma web stranice nudi praktično rješenje za sve one koji žele brzo i jednostavno pokrenuti web stranicu, bez potrebe za velikim ulaganjem vremena ili novca. Bez obzira na to jeste li manja tvrtka ili velika korporacija, Basic ili Premium opcija će vam omogućiti da se predstavite na internetu na profesionalan način.

Basic

Kratka verzija

200.00
100.00
Premium

Puna verzija

+€50

U paketu

Dodatne opcije

Podijeli s prijateljima

Povezani proizvodi
AquaFlow vodoinstalateri

Popust!

AquaFlow

100.00

Brushworks soboslikarski radovi

Popust!

Brushworks

100.00

Popust!

HVAC systems

100.00

Tražite svog web dizajn partnera?
Kontaktirajte nas danas!

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.