Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Driveway

Suvremena građevinska rješenja su ključna za izgradnju kvalitetnih i funkcionalnih prostora. Kako bi vaši klijenti imali pristup najboljim rješenjima, važno je osigurati im web stranicu koja će omogućiti jednostavan i učinkovit pregled vaših usluga i projekata.

Najveća prednost korištenja web stranice za građevinsku tvrtku je to što će generirati pozitivno iskustvo korisnika i time povećati šanse za uspješno poslovanje i rast vašeg poslovanja. Od dizajna i funkcionalnosti do SEO optimizacije i podrške, nudimo sveobuhvatnu uslugu koja će vašu web stranicu pretvoriti u moćan marketinški alat. Korisnicima pruža jednostavnu navigaciju i pristup vašim uslugama i projektima. Nudimo kvalitetan dizajn prilagođen specifičnim potrebama i ciljevima, stvarajući online prisutnost koja će vaše poslovanje učiniti vidljivim i dostupnim za sve potencijalne kupce.

Ako želite biti prepoznati kao vodeća građevinska tvrtka, ne čekajte više. Kontaktirajte nas ili izvršite narudžbu i započnimo izradu kvalitetne web stranice koja će privući nove klijente i povećati vašu prodaju.

Uz basic paket dostupna je isključivo domena s nastavkom .com.hr Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Uz premium paket dostupne su domene s nastavkom .com .com.hr i .hr Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Ukupno
Dodatne opcije
Sveukupno
Pogodno za sljedeće kategorije: Građevinarstvo, Krovopokrivač, Ugradnja opločnika i brojne druge na upit.
Pitanja i odgovori

MikroWeb nudi najam naslovne stranice u basic i premium izvedbi, pružajući Vam visokokvalitetno rješenje za vašu online prisutnost. Detaljan popis sadržaja koji su dostupni u sklopu oba paketa pogledajte u tablici, pa odaberete onaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Naši paketi naslovne stranice sadrže sve potrebne elemente za privlačenje potencijalnih klijenata, uključujući profesionalni dizajn, optimizaciju za pretraživače i intuitivno korisničko sučelje. Bez obzira na to koji paket odaberete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za Vaše poslovne ciljeve.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć ili savjet pri odabiru paketa, naš stručni tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije. Pridružite se našim zadovoljnim klijentima i osigurajte si profesionalnu i kvalitetnu online prisutnost s MikroWebom.

One-page je vrsta web stranice koja se sastoji od samo jedne stranice, bez ikakvih dodatnih podstranica. Na ovakvoj stranici svi sadržaji su raspoređeni u sekcije i korisnik navigira po stranici pomoću scrollanja. One-page web stranice se obično koriste za manje web projekte.

Godišnja naknada za najam web stranice plaća se po osnovnoj cijeni s trenutnim popustom, što znači da ćete uštedjeti novac i prilikom produženja najma nakon prve godine. Ne propustite priliku iskoristiti ovaj popust i unajmiti svoju web stranicu po najpovoljnijim uvjetima.

U MikroWeb Basic paketu je dostupna domena s nastavkom com.hr. U Premium paketu možete odabrati .com.hr ili .com. U slučaju da domena nije slobodna u dogovoru s vama ćemo odabrati neko drugo ime.

Ovisno na kojem jeziku pošaljete sadržaj. Ako želite stranicu na Hrvatskom jeziku onda dostavljate tekstove na Hrvatskom jeziku, ako želite neki drugi jezik isto tako sadržaj dostavite na željenom jeziku.

MikroWeb paket nudi mogućnost izbora između One-page verzije u basic i premium izvedbi, tj. jednostraničnog prikaza koji je raspoređen u više sekcija s detaljnim informacijama o vašoj tvrtki.

Ukoliko pak tražite naprednije funkcionalnosti, više stranica i potpuni pristup stranici gdje možete samostalno uređivati sadržaj, opcija MojWeb je bolje rješenje za vas.

MikroWeb i MojWeb paketi predstavljaju fleksibilna rješenja za izradu web stranica koja su pristupačna svakome, bez obzira na raspoloživi budžet. Glavna razlika između ova dva paketa je u tome što kod MikroWeba iznajmljujete jednu stranicu, što ga čini izrazito povoljnim rješenjem u usporedbi s cijenom izrade web stranice po mjeri. S druge strane, MojWeb paket nudi više stranica i naprednije opcije, što ga čini nešto skupljim od MikroWeba, ali i dalje pristupačnim u usporedbi s izradom web stranice po mjeri.

Da, vaša web stranica bit će dostupna na Googleu odnosno na internetu. Naši paketi uključuju SEO optimizaciju koja će pomoći u poboljšanju vidljivosti vaše web stranice na Googleu i drugim tražilicama.

S obzirom da u MikroWeb i MojWeb paketima koristimo predloške za izradu web stranica, isporuka je relativno brza. Nakon što nam dostavite kompletan sadržaj i informacije, Vaša web stranica će biti online u roku od 3-7 radnih dana. Ipak, službeno uvijek navodimo rok od 14 dana kako bismo osigurali dovoljno vremena za nepredviđene događaje.

Ne, MikroWeb paket ne nudi opciju pristupa kontrolnoj ploči.

Ako želite ovu opciju onda je odabir MojWeb paket koji nudi opciju prijave u sustav i samostalnog uređivanja sadržaja bolje rješenje za Vas.

Najam web stranice može biti povoljnija i fleksibilnija opcija za klijente koji ne žele ulagati velika sredstva unaprijed. Također pruža stalno održavanje i ažuriranje, što može biti korisno klijentima koji nemaju vremena ili stručnosti za upravljanje web stranicom.
Jednom do dva puta godišnje možete zatražiti ažuriranje sadržaja web stranice, a naš tim će ga postaviti na stranicu.
Da, ako želite nadograditi svoj paket u bilo kojem trenutku, jednostavno pošaljite zahtjev našem timu putem kontakt stranice ili e-maila, a mi ćemo to brzo i efikasno obaviti.
Dostupno u paketima
MojWeb
MikroWeb
Izrada web shopa​
Isporuka

Kroz 3-7 dana

Sadržaj

Postavljanje i obrada

Prilagodba

Boje vašem brendu

Brzo učitava

Cache sustav

Domena

Osigurana

Hosting

Poslovni server

MikroWeb je paket koji nudi najam web stranice u dvije opcije: Basic i Premium. Oba dvije opcije su One-page, što znači da se sastoje od jedne stranice, ali imaju različite značajke koje će zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

Opcija Basic je idealna za manje tvrtke i pojedince koji trebaju jednostavnu, ali atraktivnu web stranicu koja će im omogućiti da se predstave online. Ova opcija uključuje osnovne elemente poput teksta, slika, kontaktnih podataka, lokacije, radnog vremena, kontakt telefona, a sve je prilagođeno za mobilne uređaje.

Opcija Premium nudi naprednije značajke, više detalja o uslugama, galerije slika i videozapisa, integracija društvenih medija, obrasci za kontaktiranje,  call-to-action. Ova opcija je pogodna za tvrtke koje žele predstaviti svoju robnu marku na profesionalniji način ili za pojedince koji žele impresionirati potencijalne ili klijente.

Jedna od prednosti najma web stranice je što se korisnik ne mora brinuti o tehničkim detaljima poput hostinga, sigurnosti, održavanja ili obrade teksta i fotografija. MikroWeb tim će se pobrinuti za sve te stvari kako bi korisnici mogli fokusirati svoju energiju na svoje poslovanje.

Ukratko, MikroWeb usluga najma web stranice nudi praktično rješenje za sve one koji žele brzo i jednostavno pokrenuti web stranicu, bez potrebe za velikim ulaganjem vremena ili novca. Bez obzira na to jeste li manja tvrtka ili velika korporacija, Basic ili Premium opcija će vam omogućiti da se predstavite na internetu na profesionalan način.

Basic

Kratka verzija

200.00
99.00
Premium

Puna verzija

+€50

U paketu

Dodatne opcije

Podijeli s prijateljima

Povezani proizvodi
agrohub izrada web stranica OPG

Popust!

AgroHub

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

SolarMax obnovljivi izvori energije

Popust!

SolarMax

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

Popust!

AccuBooks

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

AquaFlow vodoinstalateri

Popust!

AquaFlow

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

Brushworks soboslikarski radovi

Popust!

Brushworks

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

Popust!

HVAC systems

Original price was: €200.00.Current price is: €99.00.

Kontaktirajte nas

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.