Održavanje web stranice

Naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno.

Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Tražilice indeksiraju baš sve i za tren možete izgubiti poziciju koju ste gradili godinama.Nemojte si dozvoliti da vas konkurencija pretekne zbog neodržavane web stranice.

Postanite i vi jedan od 343 zadovoljnih klijenata.

Mi se brinemo da vaša web stranica bude 100% funkcionalna

Održavanje web stranice
wordpress1

Ažuriranje WordPress CMS-a

Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.
updated

Ažuriranje tema i dodataka

Kako bi sve ostalo savršeno i funkcionalno potrebno je konstantno raditi na poboljšanjima u skladu s razvojem tehnologije.

security-camera

0/24 sigurnosni nadzor

Hakeri su uzrok velikih problema. Koristimo najbolje alate za nadzor virusa i pratimo dostupnost web stranice.

domain-registration

Automatsko produženje domene i hostinga

Uz nas se možete opustiti i zaboraviti na sve brige jer ćemo sve na vrijeme produžiti.

virus

Preusmjeravanje

Povremeno preusmjeravanje prema sumnjivim stranicama su česta pojava na web stranicama, a za sve je kriva virusna skripta u kodu.

error-404

Kod error

Pogreške u kodu web stranice mogu izazvati lošu funkcionalnost, brinemo se da kod bude po standardima.

sitemap

Pogrešno formatiran sadržaj stranica/objava

Ispravak i optimizacija teksta, slika i SEO optimizacija.

backup

Automatska sigurnosna kopija

Dnevna, tjedna i mjesečna sigurnosna kopija web stranice, nemojte si dozvoliti gubitak podataka.

secure

Antivirusna zaštita

Nebrojeno puta smo se susreli s hakiranim web stranica koje sadrže maliciozni kod.

speed1

Brzinska optimizacija

Kompresija slika, koda i gzip cache su metode kojima se smanjuje vrijeme učitavanja što direktno utječe na SEO rang web stranice.

briefing

Objava novog sadržaja

Ne možete ili ne znate ažurirati sadržaj stranica/objava? Copywriter i SEO expert će pregledati i optimizirati sadržaj, te objaviti na web stranici uz odgovarajući format.

notification

Konflikt dodataka

Prilikom korištenje određenih dodataka ponekad dođe do nekompatibilnost. Pravovremeno ćemo ispraviti pogreške zbog kojih može doći do zastoja u radu određenih funkcija.

Mjesečno
Godišnje

Basic

150 kn mjesečno
  • -20% godišnje 1440 kn

Usluga uključuje 30 min. rada na web stranici.

Premium

300 kn mjesečno
  • -20% godišnje 2880 kn
Popularno

Usluga uključuje 60 min. rada na web stranici.

eCommerce

450 kn mjesečno
  • -20% godišnje 4320 kn

Usluga uključuje 90 min. rada na web stranici.

Radni sat

150 kn
  •  
Za sve ostale usluge koje se odnose ili su vezane za održavanje web stranice, hosting servera, emailova i sl. naplaćuje se po radnom satu.

100% Responsiv

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. Stolno računalo, Laptop, Tablet i Mobitel.

Postavljamo Vaš sadržaj

Nakon instalacije i Setupa postavljamo kompletan sadržaj na web stranicu. Kreiramo dizajnersko rješenje prema vizualnom identitetu vaše tvrtke.

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

SEO optimizacija

Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja imaju veće posjete, a samim time ostvaruje i veći profit.

Web hosting

Osim kvalitetne web stranice ništa manje bitan nije server. U ponudi imamo maksimalno dostupan hosting server s naprednom zaštitom.

Internet trgovina - Web shop

WooCommerce je najpopularnija platforma za prodaju putem interneta obuhvaća od 37% tržišta. Vaše prodajno mjesto će biti otvoreno od 0/24.

Instalacija

CMS sustava

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Postavljanje

Sadržaja

Redoviti mj.

Backup

Redovito mj.

Održavanje

Započnimo suradnju

Mi volimo raditi s raznovrsnim klijentima na zabavnim i inovativnim projektima.

Značajke i pojmovi - Održavanje web stranice

WordPress njegovi dodaci i teme su kao i svaki drugi program koji imate instaliran na vašem računalu ili mobitelu (nalazi se na serveru). Povremeno developeri izvrše nadogradnju kako bi dodali nove funkcije ili ispravili bugove.

Možda vam novosti nisu potrebne ili ste zadovoljni značajkama koje imate, no svejedno bi vas trebao zabrinjavati bug.

Bugovi dolaze u raznim varijantama. Bug može biti velik i uzrokovati velike sigurnosne rupe u CMS-u, temi ili dodatku, a mogu biti i manje značajni koji utječu samo na određenu funkcionalnost teme ili dodatka.

Sigurnosni bugovi moraju biti ispravljeni što je prije moguće kako bi ste imali stabilnu i sigurnu verziju softvera.
U protivnom se izlažete riziku od gubitka vrijednih podataka s web stranice koju ste godinama gradili.

WordPress koriste neke od najvećih medijskih kuća, portala, e-commerce stranica u svijetu, obuhvatio je tržište od čak 60% web stranica koje pogoni neki CMS sustav (CNN, The New York Times, Maclean samo su neki od njih).

Ne ažurirane teme i dodaci su omiljena meta hakerskih napada pored brute force napada na vašu login stranicu. Čak ako je tema ili dodatak neaktivan može predstavljati prijetnju za vašu web stranicu.

Velik broj tvrtki nudi održavanje na mjesečnoj bazi no taj jedan dan u mjesecu nije dovoljan. Naš plan održavanja se izvršava prema potrebi, što znači ako pronađemo veliki sigurnosni propust WordPress, tema ili dodatak sredinom mjeseca biti će ažurirani prvom prilikom i to prije dogovorenog datuma održavanja.

Sigurnosni nadzor se vrši u intervalima od 5 min. te provjerava dostupnost web stranice. U slučaju da stranica nije dostupna odmah istražujemo problem i pokušavamo vratiti web stranicu u rad prije nego dođe do ozbiljnog gubitka posjete.

Kada vaš WordPress sajt postane nedostupan, gubite posjetu s time dolazi i gubitak zarade, sigurnosni nadzor se brine da se to ne dogodi vama.

Zaboravili ste produžiti domenu i hosting? Web stranica je prestala raditi svoj posao?
Niste jedini, zapravo velik broj ljudi nema vremena ili jednostavno zaboravi izvršiti uplatu davatelju usluga.

Uz naš plan održavanja web stranica možete se opustiti i zaboraviti na brige jer ćemo sve na vrijeme produžiti.

Čuvanje backupa web stranice i ostalih datoteka je ključna stvar. OrionWP je tu da vam pomogne, vršimo backup svih datoteka i e-pošte.

Naše sigurnosne kopije dolaze u dvije verzije:

cPanel – Naš noćni backup podešavamo tako da se izradi sigurnosna kopija svake datoteke na serveru, bilo da se radi o emailu ili web stranici ostajete sigurni.

WordPress – Sigurnosna kopija je kamen temeljac u održavanju web stranice. Ako ažuriranje CMS-a, teme ili dodatka ne uspije i web stranica se sruši, važno je imati sigurnosnu kopiju kako bi se vratila verzija prije rušenja web stranice. OrionWP sigurnosnom kopijom se brine da je kopija vaše web stranice dostupna kada ju zatrebate. Pošto se sigurnosna kopija čuva na udaljenom serveru možemo ju vratiti čak i kod rušenja servera.

Izuzetno pouzdan i dolazi s mogućnošću kreiranja sigurnosne kopije u mjesečnom, tjednom, dnevnom intervalu.

Više od 40 000 web stranica u svijetu je hakirano svakog dana. Nemojte čekati da vaša završi na crnoj listi.
Zbog crne liste gubite klijente i poziciju na tražilicama poput Googla, Yahoo, Bing i sl.
Virusi su ozbiljna stvar i treba djelovati odmah!

Antivirusna zaštita je je dodatak koji sprječava, otkriva i uklanja maliciozni kod i Spyware. Skeniramo WordPress jezgru, teme, dodatke i učitani sadržaj.

Volite li spore web stranice? Ne vole ih ni vaši klijenti i za tren oka će otići kod vaše konkurencije!
Iako joj je ime brzinska optimizacija web stranica, ovaj proces ipak nije tako brz i zahtjeva vremena i truda.

Kompresija slika – Enkoder kreira optimalno komprimiranu sliku na temelju analize. Nepotrebne boje i meta podatci se uklanjaju, slika zadržava izvornu veličinu u pixelima dok mu je veličina u Mb/kb smanjena.

Sažimanje koda – Sažimanje koda je proces uklanja nepotrebnih razmaka i komentara unutar koda, te grupiranje datoteka kako bi se smanjio broj zahtjeva prema serveru, a koristi se i browser cache.

gzip sažimanje – Omogućavanje gzip kompresije na web stranici će dramatično smanjiti količinu podataka poslanih s vašeg servera posjetiteljima, čime se povećava brzina učitavanja stranice.

Brži hosting server – Ako analiza pokaže da se vaša web stranica nalazi na sporom hosting serveru nudimo Super brzi Data centar 99,9% dostupan. Gratis za prvu godinu korištenja naših usluga.

Želite dodati novi sadržaj na web stranicu ili povećati broj usluga koje nudite? Ovaj korak će vam pomoći u izgradnji boljeg SEO ranga web stranice u tražilici, ali i omogućiti vašoj tvrtki da se širi.

Nudimo dva modela:

Objava uz dostavljeni sadržaj – Uz prethodno dostavljeni sadržaj vršimo obradu teksta i slika te prilagodbu istog za postavljanje na web stranicu.

Copywriter pisanje teksta za određenu temu – Pronalazimo stručnu osobu copywritera/icu za pisanje tekstova po narudžbi za vaš blog, proizvod ili uslugu.

Za premium teme i dodatke je potrebno imati valjanu licencu.

Često postavljena pitanja - Održavanje web stranice​

Kada je potrebno održavati web stranicu?

Svi već znamo kako Google indeksira web stranice, te na temelju indexa rangira stranice u pretraživaču. Kako bi ste postigli i zadržali određenu poziciju potrebno je konstantno ažurirati CMS sustav, te osvježiti web stranicu novim sadržajem. Često vlasnici nemaju vremena za taj posao no zato smo mi tu.

Kome je sve namijenjeno održavanje web stranice?

Održavanje web stranica je namijenjeno svima koji imaju online katalog, web shop, blog ili stranicu tvrtke koja prezentira svoje proizvode/usluge.

Što sve ulazi u uslugu održavanja web stranice?

Održavanje obuhvaća ažuriranje CMS sustava, tema, programa i sadržaja, ali i objavu i pisanje novih sadržaja za web stranicu kako bi se postigao bolji SEO rang.

Kako izgleda pravilno održavana web stranica?

Struktura koda, datoteka i sadržaja (tekst, slike itd.) mora biti uredna, te se mora jednako kvalitetno prikazivati na svim uređajima (stolno računalo, laptop, tablet i mobitel), kao i u svim moderni preglednicima kao što su Google Chroma, Firefox, Safari, Opera, IE itd. SEO Meta tagovi moraju biti kvalitetno napisani i propisane dužine. Kompresija slika i koda mora biti nevidljiva ali učinkovita.

Moja tvrtka je smještena izvan grada u kojem se nalazi vaša? Na koji način možemo međusobno komunicirati i realizirati projekt?

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem dropboxa ili Jumbo maila. E-pošta nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice. Cjelokupan proces izrade web stranica moguće je pratiti na testnom serveru putem vašeg preglednika.

Super koji je sljedeći korak??

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima.

Kako bi ste saznali više odgovora posjetite našu kontakt stranicu ili nam se javite putem chata.

Korisnička podrška

Ako imate bilo kakvih pitanja pokušajte pronaći odgovor u sekciji dokumentacija. Putem chata ili E-pošte odgovorit ćemo Vam na sva pitanja o postupku sklapanja ugovora, proizvodima i uslugama. Pružamo stručnu podršku kako biste unaprijedili vlastito poslovanje korištenjem naših proizvoda i usluga.

Pridružite se više od 343 sretnih klijenata!

Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP.
Web stranice dizajniramo s najpopularnijim Drag & Drop Page Builder alatima na tržištu!
Vizualno sučelje vam omogućava lakše ažuriranje i dodavanje sadržaja.

Postanite i vi jedan od 2,593 newsletter pretplatnika​

Nema spama, obećavamo. Vaša adresa e-pošte je sigurna

Scroll to Top

E-MAIL POTPIS

Izrada službenih email potpisa koji se prikazuju u podnožju svakog maila koji šaljete.