Održavanje web stranice

Naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno.

Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Tražilice indeksiraju baš sve i za tren možete izgubiti poziciju koju ste gradili godinama.Nemojte si dozvoliti da vas konkurencija pretekne zbog neodržavane web stranice.

(+385) 099 415 2779

izrada web stranica vinkovci shaddow

Mi se brinemo da vaša web stranica bude 100% funkcionalna

Održavanje web stranice
wordpress1

Ažuriranje WordPress CMS-a

Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.
updated

Ažuriranje tema i dodataka

Kako bi sve ostalo savršeno i funkcionalno potrebno je konstantno raditi na poboljšanjima u skladu s razvojem tehnologije.

security-camera

Sigurnosni nadzor

Hakeri su uzrok velikih problema. Koristimo najbolje alate za nadzor virusa.

domain-registration

Automatsko produženje domene i hostinga

Uz nas se možete opustiti i zaboraviti na sve brige jer ćemo sve na vrijeme produžiti.

virus

Preusmjeravanje

Povremeno preusmjeravanje prema sumnjivim stranicama su česta pojava na web stranicama, a za sve je kriva virusna skripta u kodu.

error-404

Kod error

Pogreške u kodu web stranice mogu izazvati lošu funkcionalnost, brinemo se da kod bude po standardima.

sitemap

Pogrešno formatiran sadržaj stranica/objava

Ispravak i optimizacija teksta, slika i SEO optimizacija.

backup

Automatska sigurnosna kopija

Dnevna, tjedna i mjesečna sigurnosna kopija web stranice, nemojte si dozvoliti gubitak podataka.

secure

Antivirusna zaštita

Nebrojeno puta smo se susreli s hakiranim web stranica koje sadrže maliciozni kod.

speed1

Brzinska optimizacija

Kompresija slika, koda i gzip cache su metode kojima se smanjuje vrijeme učitavanja što direktno utječe na SEO rang web stranice.

briefing

Objava novog sadržaja

Ne možete ili ne znate ažurirati sadržaj stranica/objava? Copywriter i SEO expert će pregledati i optimizirati sadržaj, te objaviti na web stranici uz odgovarajući format.

notification

Konflikt dodataka

Prilikom korištenje određenih dodataka ponekad dođe do nekompatibilnost. Pravovremeno ćemo ispraviti pogreške zbog kojih može doći do zastoja u radu određenih funkcija.

100% Responsiv

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. Stolno računalo, Laptop, Tablet i Mobitel.

Postavljamo Vaš sadržaj

Nakon instalacije i Setupa postavljamo kompletan sadržaj na web stranicu. Kreiramo dizajnersko rješenje prema vizualnom identitetu vaše tvrtke.

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

Hero Mockup1

SEO optimizacija

Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja imaju veće posjete, a samim time ostvaruje i veći profit.

Web hosting

Osim kvalitetne web stranice ništa manje bitan nije server. U ponudi imamo maksimalno dostupan hosting server s naprednom zaštitom.

Internet trgovina - Web shop

WooCommerce je najpopularnija platforma za prodaju putem interneta obuhvaća od 37% tržišta. Vaše prodajno mjesto će biti otvoreno od 0/24.

Instalacija

CMS sustava

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Postavljanje

Sadržaja

Redoviti mj.

Backup

Redovito mj.

Održavanje

Značajke i pojmovi - Održavanje web stranice

Često postavljena pitanja - Održavanje web stranice​

Kada je potrebno održavati web stranicu?

Svi već znamo kako Google indeksira web stranice, te na temelju indexa rangira stranice u pretraživaču. Kako bi ste postigli i zadržali određenu poziciju potrebno je konstantno ažurirati CMS sustav, te osvježiti web stranicu novim sadržajem. Često vlasnici nemaju vremena za taj posao no zato smo mi tu.

Kome je sve namijenjeno održavanje web stranice?

Održavanje web stranica je namijenjeno svima koji imaju online katalog, web shop, blog ili stranicu tvrtke koja prezentira svoje proizvode/usluge.

Što sve ulazi u uslugu održavanja web stranice?

Održavanje obuhvaća ažuriranje CMS sustava, tema, programa i sadržaja, ali i objavu i pisanje novih sadržaja za web stranicu kako bi se postigao bolji SEO rang.

Kako izgleda pravilno održavana web stranica?

Struktura koda, datoteka i sadržaja (tekst, slike itd.) mora biti uredna, te se mora jednako kvalitetno prikazivati na svim uređajima (stolno računalo, laptop, tablet i mobitel), kao i u svim moderni preglednicima kao što su Google Chroma, Firefox, Safari, Opera, IE itd. SEO Meta tagovi moraju biti kvalitetno napisani i propisane dužine. Kompresija slika i koda mora biti nevidljiva ali učinkovita.

Moja tvrtka je smještena izvan grada u kojem se nalazi vaša? Na koji način možemo međusobno komunicirati i realizirati projekt?

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem dropboxa ili Jumbo maila. E-pošta nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice. Cjelokupan proces izrade web stranica moguće je pratiti na testnom serveru putem vašeg preglednika.

Super koji je sljedeći korak??

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima.