Održavanje web stranice

Naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno.

Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Tražilice indeksiraju baš sve i za tren možete izgubiti poziciju koju ste gradili godinama.Nemojte si dozvoliti da vas konkurencija pretekne zbog neodržavane web stranice.

Postanite i vi jedan od 400 zadovoljnih klijenata.

izrada web stranica vinkovci shaddow

Mi se brinemo da vaša web stranica bude 100% funkcionalna

Održavanje web stranice
wordpress1

Ažuriranje WordPress CMS-a

Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.
updated

Ažuriranje tema i dodataka

Kako bi sve ostalo savršeno i funkcionalno potrebno je konstantno raditi na poboljšanjima u skladu s razvojem tehnologije.

security-camera

0/24 sigurnosni nadzor

Hakeri su uzrok velikih problema. Koristimo najbolje alate za nadzor virusa i pratimo dostupnost web stranice.

domain-registration

Automatsko produženje domene i hostinga

Uz nas se možete opustiti i zaboraviti na sve brige jer ćemo sve na vrijeme produžiti.

virus

Preusmjeravanje

Povremeno preusmjeravanje prema sumnjivim stranicama su česta pojava na web stranicama, a za sve je kriva virusna skripta u kodu.

error-404

Kod error

Pogreške u kodu web stranice mogu izazvati lošu funkcionalnost, brinemo se da kod bude po standardima.

sitemap

Pogrešno formatiran sadržaj stranica/objava

Ispravak i optimizacija teksta, slika i SEO optimizacija.

backup

Automatska sigurnosna kopija

Dnevna, tjedna i mjesečna sigurnosna kopija web stranice, nemojte si dozvoliti gubitak podataka.

secure

Antivirusna zaštita

Nebrojeno puta smo se susreli s hakiranim web stranica koje sadrže maliciozni kod.

speed1

Brzinska optimizacija

Kompresija slika, koda i gzip cache su metode kojima se smanjuje vrijeme učitavanja što direktno utječe na SEO rang web stranice.

briefing

Objava novog sadržaja

Ne možete ili ne znate ažurirati sadržaj stranica/objava? Copywriter i SEO expert će pregledati i optimizirati sadržaj, te objaviti na web stranici uz odgovarajući format.

notification

Konflikt dodataka

Prilikom korištenje određenih dodataka ponekad dođe do nekompatibilnost. Pravovremeno ćemo ispraviti pogreške zbog kojih može doći do zastoja u radu određenih funkcija.

Mjesečno
Godišnje

Basic

150 kn mjesečno
19,90€
  • -20% godišnje 1440 kn

Usluga uključuje 30 min. rada na web stranici.

Premium

300 kn mjesečno
39,81€
  • -20% godišnje 2880 kn
Popularno

Usluga uključuje 60 min. rada na web stranici.

eCommerce

450 kn mjesečno
59,72€
  • -20% godišnje 4320 kn

Usluga uključuje 90 min. rada na web stranici.

Radni sat

150 kn 19,90€
  •  
Za sve ostale usluge koje se odnose ili su vezane za održavanje web stranice, hosting servera, emailova i sl. naplaćuje se po radnom satu.

100% Responsiv

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. Stolno računalo, Laptop, Tablet i Mobitel.

Postavljamo Vaš sadržaj

Nakon instalacije i Setupa postavljamo kompletan sadržaj na web stranicu. Kreiramo dizajnersko rješenje prema vizualnom identitetu vaše tvrtke.

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

Hero Mockup1

SEO optimizacija

Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja imaju veće posjete, a samim time ostvaruje i veći profit.

Web hosting

Osim kvalitetne web stranice ništa manje bitan nije server. U ponudi imamo maksimalno dostupan hosting server s naprednom zaštitom.

Internet trgovina - Web shop

WooCommerce je najpopularnija platforma za prodaju putem interneta obuhvaća od 37% tržišta. Vaše prodajno mjesto će biti otvoreno od 0/24.

Instalacija

CMS sustava

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Postavljanje

Sadržaja

Redoviti mj.

Backup

Redovito mj.

Održavanje

Započnimo suradnju

Mi volimo raditi s raznovrsnim klijentima na zabavnim i inovativnim projektima.

Značajke i pojmovi - Održavanje web stranice

Često postavljena pitanja - Održavanje web stranice​

Kada je potrebno održavati web stranicu?

Svi već znamo kako Google indeksira web stranice, te na temelju indexa rangira stranice u pretraživaču. Kako bi ste postigli i zadržali određenu poziciju potrebno je konstantno ažurirati CMS sustav, te osvježiti web stranicu novim sadržajem. Često vlasnici nemaju vremena za taj posao no zato smo mi tu.

Kome je sve namijenjeno održavanje web stranice?

Održavanje web stranica je namijenjeno svima koji imaju online katalog, web shop, blog ili stranicu tvrtke koja prezentira svoje proizvode/usluge.

Što sve ulazi u uslugu održavanja web stranice?

Održavanje obuhvaća ažuriranje CMS sustava, tema, programa i sadržaja, ali i objavu i pisanje novih sadržaja za web stranicu kako bi se postigao bolji SEO rang.

Kako izgleda pravilno održavana web stranica?

Struktura koda, datoteka i sadržaja (tekst, slike itd.) mora biti uredna, te se mora jednako kvalitetno prikazivati na svim uređajima (stolno računalo, laptop, tablet i mobitel), kao i u svim moderni preglednicima kao što su Google Chroma, Firefox, Safari, Opera, IE itd. SEO Meta tagovi moraju biti kvalitetno napisani i propisane dužine. Kompresija slika i koda mora biti nevidljiva ali učinkovita.

Moja tvrtka je smještena izvan grada u kojem se nalazi vaša? Na koji način možemo međusobno komunicirati i realizirati projekt?

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem dropboxa ili Jumbo maila. E-pošta nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice. Cjelokupan proces izrade web stranica moguće je pratiti na testnom serveru putem vašeg preglednika.

Super koji je sljedeći korak??

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima.

Kako bi ste saznali više odgovora posjetite našu kontakt stranicu ili nam se javite putem chata.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo Što kažu naši klijenti

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin