Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Izrada web stranice za udrugu​

Potrebna vam je web stranica za udrugu i želite znati točno kako će izgledati i funkcionirati? Na pravom ste mjesto jer vam pružamo uslugu predložaka web stranica dostupnih odmah! Klikom na gumb možete pogledati dizajn i funkcionalnost na svim uređajima jer je stranica 100% responsiv dizajn.

Izrada web stranica

Responsiv Web stranica za udrugu

100% Responsiv

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. Stolno računalo, Laptop, Tablet i Mobitel.

Postavljamo Vaš sadržaj

Nakon instalacije i Setupa svih komponenti radimo pripremu i unos vašeg sadržaj.

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

Isporuka

Web stranica će biti online u roku od 3-14 radnih dana

Izrada web stranica

SEO optimizacija

Tehnika poboljšanja web stranica kako bi bile relevantnije i atraktivnije za tražilice i korisnike.

Web hosting

Osim kvalitetne web stranice ništa manje bitan nije server. U ponudu je uključen maksimalno dostupan hosting server.

Besplatna domena

Uz hosting uslugu je uključena potpuno besplatna .com .com.hr ili .hr domena

Prilagodba

Boje vašem brendu

Mi se brinemo da je vaša web stranica ​ 100% Responsive

60% prometa se odvija putem pametnih telefona i tableta

Responsive dizajn web stranica​

Responsive web dizajn je prilagodljivi raspored elemenata web stranica za sve rezolucije, veličine i verzije uređaja.

Kako responsive web dizajn funkcionira?​

Prilikom izrade web stranice koristimo Media Queries kako bi aktivirali određene klase u CSS dokumentu.

Mobile friendliness kao faktor rangiranja web stranica​

Mobile-friendly update je započeo bolje rangirati web stranice koje zadovoljavaju standarde korištenja na mobitelima i tabletima

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo što kažu neki od naših klijenata

Tijekom projekta, OrionWP je pokazao snažno razumijevanje mojih poslovnih ciljeva, rezultirajući dizajnom sales funnela koji je uhvatio bit moje marke. Dizajn koji su kreirali je vizualno privlačan i jednostavan za korisnike, impresivno se usklađujući s identitetom moje marke. Izašli su izvan očekivanog kako bi mi pomogli s bilo kojim problemima koji su se pojavili, pokazujući svoju predanost i profesionalizam. Toplo preporučujem njihovo stručno znanje, kreativnost i izvanredne usluge web dizajna. Hvala vam na izvrsnom radu i podršci tijekom procesa.
iptp
The iPhone photography

Bugarska

Rad s OrionWP-om bio je nevjerojatno dobro iskustvo. Pobrinuli su da se svaki detalj planiranja i naš zahtjev uzme u obzir prije početka projekta. Time se osigurava najbolji mogući rezultat vašeg projekta. Vrlo sam zadovoljan rezultatima!
Alhassan_Toure
Alhassan Toure

Amerika

Razvojni programer je zaista nadmašio naša očekivanja. Bili su vrlo brzi s odgovorima na pitanja i uspjeli su isporučiti web stranicu s izvrsnim rezultatima. Ja i moj tim smo zadivljeni dizajnom koji je napravio za nas i vrlo su pristupačni tijekom sastanaka. Toplo preporučujemo OrionWP
Voyage Medical
Voyage Medical

Amerika

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP-om. Bez greške su isporučili web stranicu i nadmašili naša očekivanja. Definitivno bi ih preporučili ako tražite nekoga tko obraća pažnju na detalje, radi brzo i ima izvrsne komunikacijske vještine!
brandvisionm
Dress for success Toronto

Toronto Kanada

Sjajan posao OrionWP! Od početka su razumjeli moju viziju i ciljeve, ispunjavajući svaki zahtjev izvanrednom pažnjom za detalje. Oduševljen sam konačnim dizajnom koji su isporučili. Preporučio bih svima suradnju s OrionWP studiom!
Vi Mai
World Asteria

Amerika

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Bilo je zadovoljstvo raditi s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet surađivati s njima!
clogo
CryptoGaming

Amerika

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

Bilo je zadovoljstvo surađivati s OrionWP studiom, nadmašili su moja očekivanja, a isporuka je bila vrlo brza. Sigurno će opet raditi s njima!
bnb_logo
BnbHubs

Egipat

Izuzetno brza isporuka i dizajn koji je premašio moja očekivanja. OrionWP ne samo da je isporučio visokokvalitetnu web stranicu, već su bili i vrlo komunikativni i fleksibilni s revizijama. Definitivno ću ih ponovno angažirati u budućnosti.
beverly_j
Infinite Health & Wellness

Irving, Texas

Kontaktirajte nas

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.