Besplatna izrada web stranice za udrugu

Mi smo digitalna agencija fokusirana na izradu kreativnih i učinkovitih rješenja.

Potrebna vam je web stranica za udrugu i želite znati točno kako će izgledati i funkcionirati? Na pravom ste mjesto jer OrionWP vam pružamo uslugu predložaka web stranica dostupnih odmah!Klikom na gumb možete pogledati dizajn i funkcionalnost na svim uređajima jer je stranica 100% responsiv dizajn.

Postanite i vi jedan od 343 zadovoljnih klijenata.

Besplatna web stranica za udrugu OrionWP
postavljanje vašeg logotipa

izmjena pozadinske fotografije i brand boje

postavljenje linkova na društvene mreže

vaši najnoviji članci

facebook box

Stranice: naslovna, o nama, galerija, statut i kontakt

Dizajn je unaprijed definiran i nije ga moguće mijenjati, niti prenositi na drugi hosting. Stranica vam se ustupa na korištenje isključivo uz kupnju našeg hostinga.

Responsiv Web stranica za udrugu

optimizirana za Mobilne telefone i Tablete!

100% Responsiv

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. Stolno računalo, Laptop, Tablet i Mobitel.

Priprema za Vaš sadržaj

Nakon instalacije i Setupa svih komponenti radimo pripremu za vaš sadržaj. Sadržaj unosite samostalno

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

stranice udruge

SEO optimizacija

Web stranice koje se pojavljuju među prvima prilikom pretraživanja imaju veće posjete, a samim time ostvaruje i veći kredibilitet.

Web hosting

Osim kvalitetne web stranice ništa manje bitan nije server. U ponudi imamo maksimalno dostupan hosting server s naprednom zaštitom.

Besplatna domena

Uz hosting uslugu je uključena potpuno besplatna .com .com.hr ili .hr domena

Instalacija

CMS sustava

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Aktivno u roku

2 radna dana

Dostupno

Odmah

Obrazac za narudžbu

Besplatna Web Stranica Za Udrugu

Zadovoljava potrebe moderne udruge koja već je ili želi biti aktivna online. Nudi Standardne značajke kao što su multimedija, objava novosti, pod-stranice, kategorije, upravljanje korisnicima i sl. Uključeno je sve što je potrebno kako bi udruga bila prisutna online.

Mi se brinemo da je vaša web stranica 100% responsiv

52% prometa se odvija putem pametnih telefona i tableta

briefing

Responsive dizajn web stranica

Responsive web dizajn je prilagodljivi raspored elemenata web stranica za sve rezolucije, veličine i verzije uređaja.
angle-arrow-pointing-to-right
responsive

Kako responsive web dizajn funkcionira?

Prilikom izrade web stranice koristimo Media Queries kako bi aktivirali određene klase u CSS dokumentu.

angle-arrow-pointing-to-right
first

Mobile friendliness kao faktor rangiranja web stranica

Mobile-friendly update je započeo bolje rangirati web stranice koje zadovoljavaju standarde korištenja na mobitelima i tabletima

74,652,825 ILI 29% WEBA KORISTI WORDPRESS

WordPress CMS sustav

WordPress je strašno moćan, siguran, fleksibilan, pouzdan, responsivan, a najbolje od svega je to što je lagan za korištenje.

Mi ga volimo zato što se možemo fokusirati na izradu najboljeg rješenja prilikom izrade web stranica, a vama će biti jednostavan je za korištenje. Koriste ga neke od najvećih medijskih kuća, portala, e-commerce stranica u svijetu, a Net.hr, Jutarnji List, CNN, The New York Times, Maclean samo su neki od njih.

wordpress admin h2 1

Što je uključeno u paket?

blog objave

Novosti i obavijesti

Informiranje posjetitelja o novostima i zbivanjima u vašoj udruzi je ključna stavka web stranice. Možete objavljivati novosti iz vaše sredine, službene dokumente itd.

medija galerije

Multimedija

Izradit ćemo vam multimedija galeriju sa slikama događaja, sjednica, prezentacija itd. koja će biti dostupna od 0/24 h.

kontakt obrazac

Kontakt obrazac

Komunikacija putem web stranice je jako bitna stvar. Kreiramo kontakt obrasce kao i obrasce za pristup članstvu, prijave, odjave itd.

besplatna domena ico

Besplatna domena

Domena je adresa s pomoću koje posjetitelji dolaze na web stranicu. Ovisno o paketu možete imati više domena i kreirati službene email račune.

hosting server ico

Osiguran hosting server

Imamo 99,9% dostupan hosting server.Nudimo Vam profesionalnu uslugu po odličnoj cijeni!Hosting usluga se plaća jednom godišnje.

e trening prezentacija ico

1 na 1 E-trening

Obuka klijenta za rad na CMS sustavu.U živo putem računala prolazimo kroz kompletan sustav i obučavamo vas za rad na web administraciji.

responsiv dizajn img

Responsiv dizajn

Web stranice se automatski prilagođavaju veličini ekrana na kojem se pregledavaju. iPad, iPhone, Android, Windows, Tablet.

font img

Google font

Google font se učitava s Googleovog servera što smanjuje vrijeme učitavanja web stranice i korištenja serverskog resursa.

google maps

Google karte

Kreiranje detaljne Google karte za prikazlokacije vaše udruge.

online dokumentacija ico

Dokumentacija

Kompletna dokumentacija za rad na sustavu je dostupna online i offline kako bi ste u svakom trenutku mogli izvršiti željene radnje na web stranici. (eng. jezik)

wordpress

WordPress CMS sustav

WordPress CMS sustav služi za samostalno unošenje sadržaja, upravljanje sadržajem i svim funkcijama web stranice. Strašno je moćan, siguran, fleksibilan, pouzdan, responsivan, a najbolje od svega je to što je lagan za korištenje.

youtube

Video sadržaj

Video sadržaj pošaljete na YouTube ili Vimeo servis te link zalijepite na stranicu, ostalo sustav odrađuje automatski.

Često postavljena pitanja - Izrada Web Stranica

Što nam je potrebno za izradu web stranice?

Logotip (ako postoji u protivnom izrada logotipa), Tekstovi (word, txt, pdf), Fotografije (jpeg, gif, png), Video (ako ga imate i želite postaviti na web stranice).

Prilikom izrade web stranica je bitno da imate:

Jasan cilj i željenu funkcionalnost web stranice Primjere stranica koje smatrate približno onome što želite od nas da napravimo Kompletan sadržaj koji želite postaviti na web stranice.

Možemo li sami uređivati i izmjenjivati sadržaj web stranice?

Da, putem WordPress admin zone možete samostalno izmjenjivati sadržaj poput slika, teksta, dodavanje novih stranica ili blog članaka, ali možete samostalno s pomoću vizualnog editora izmjenjivati layout odnosno dizajn određenih elemenata na stranici kao i dodavati nove elemente.

Zašto WordPress?

WordPress je strašno moćan, siguran, fleksibilan, pouzdan, responsivan, a najbolje od svega je to da je lagan za korištenje. Mi ga volimo zato što se možemo fokusirati na izradu najboljeg rješenja prilikom izrade web stranica, a vama će biti jednostavan za korištenje.WordPress koriste neke od najvećih medijskih kuća, portala, e-commerce stranica u svijetu, obuhvatio je tržište od čak 60% web stranica koje pogoni neki CMS sustav (CNN, The New York Times, Maclean samo su neki od njih).

Što spada u Održavanje web stranica & Korisničku podršku?

Ažuriranje podataka, unos tekstova, slika, kreiranje novih stranica/linkova. Nadogradnja i Ažuriranje CMS Sustava - Nadogradnja sustava i aplikacija na najnoviju inačicu. *povećava sigurnost od hakerskih napada i virusa. Tehnička Podrška / Sistem Administrator - Čišćenje web stranica od virusa. Ispravak grešaka na stranici uvjetovane novom tehnologijom: Dizajn layout, programi. Web Edukacija - Potrebna vam je edukacije? Ne znate koristiti CMS sustave? Korak po korak vas uvodimo u svijet weba.

Imam li osiguranu domenu i hosting za web stranicu?

Za prvu godinu korištenja naših usluga osiguran Vam je besplatan 99,9% dostupan hosting server kao i domenu prema želji (.com .net .hr .com.hr itd.).

Imate li u ponudi gotove predloške Web stranica?

Da, uz naše in-house predloške vršimo uslugu izrade web stranica prema predlošcima ostalih poznatih marketa kao što su Themeforest, Templatemonster, Creativemarket, Themesnap, Mojomarketplace, Codester i ostalih.

Moja tvrtka je smještena izvan grada u kojem se nalazi vaša? Na koji način možemo međusobno komunicirati i realizirati projekt?

U današnje vrijeme kada svatko ima pametni telefon i internet pokazalo se da su projekti realizirani puno brže jer je komunikacija lakša i vrijeme koje nam je potrebno za odlaske na sastanke uložimo u projekt. Naši korisnici dolaze iz 15 zemalja svijeta. Komuniciramo putem e-pošte, chata, skype i telefon, razmjena sadržaja se vrši putem dropboxa ili Jumbo maila. E-pošta nam omogućava slanje kompletnog materijala za izradu web stranice. Cjelokupan proces izrade web stranica moguće je pratiti na testnom serveru putem vašeg preglednika.

Super koji je sljedeći korak??

Posjetite našu kontakt stranicu i dogovorite poziv u vrijeme kada vama odgovara, naoružajte se s pitanjima kako bi vam objasnili sve što vas zanima.

Kako bi ste saznali više odgovora posjetite našu kontakt stranicu ili nam se javite putem chata.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo Što kažu naši klijenti

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin