Press032

Opis:

Cilj i svrha rada udruge je poboljšanje medijske i komunikacijske kulture građana Republike Hrvatske kroz sustavnu edukaciju o medijima te poticanje razvoja osviještenih korisnika koji se s razumijevanjem i kritičkim odmakom koriste medijskim sadržajima koje sami odabiru. Svoje ciljeve Udruga postiže edukativnim, istraživačkim i znanstvenim djelovanjem na svim društvenim područjima.

Djelatnosti Udruge su: popularizacija medijskih sadržaja, informiranje, organiziranje edukativnih radionica, poticanja medijskih sloboda i širenja spoznaja o postulatima na kojima počiva novinarstvo i značenja koje ono ima u razvoju informiranja, slobode govora i razmišljanja, demokracije i ljudskih prava, predavanja, radionice za odrasle, djecu i mlade, organiziranje simpozija, provođenje istraživanja, studijska putovanja, domaća i međunarodna suradnja s drugim udrugama i institucijama.

S tvrtkom OrionWP ekipa web portala press032 susrela se po prvi put 2012 godine i ovo je druga verzija naše web stranice koju je izradio OrionWP web dizajn studio, što dovoljno govori o našem zadovoljstvu njegovim radom. A ono se ogleda u poštovanju naših prohtjeva i želja, brzoj reakciji kod iznenadnih problema te za nas, vrlo bitnoj spremnosti u pružanju savjeta za rješavanje bilo koje nedoumice koja nas muči u svezi izgleda i funkcioniranja web portala.
Udruga za medijsku kulturu Press+
Vukovar
Ocjena:
5/5

Detalji:

Pridružite se više od 400 zadovoljnih klijenata!

Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP.

Zatražite ponudu

Napišite nam nekoliko rečenica o svom projektu, a mi ćemo pripremiti prijedlog za vas u roku od 24 sata.

E-MAIL POTPIS

Izrada službenih email potpisa koji se prikazuju u podnožju svakog maila koji šaljete.