Što je domena?

Domena je adresa s pomoću koje posjetitelji dolaze na web stranicu. Ovisno koji OrionWP plan odaberete možete hostati više domena na jednom paketu. Ovisno o broju domena možete koristiti i različite email račune. Također možete pratiti statistiku za svaku domenu posebno.

Što je prostor na disku?

Prostor na disku služi za smještaj podataka potrebnih za funkcionalnu web stranicu. Iznos ovisi o veličini web stranice, a možete pregledati iskorištenost diska putem cPanela. Za sve osnovne stranice je dovoljan početni START paket no vrlo lako možemo povećati prostor na disku prema potrebi u bilo kojem trenutku.

Što je Bandwidth?

Bandwidth je promet podataka putem mreže transferiranih putem web stranice. Bandwidth ovisi o veličini web stranice, broju stranica i pregleda web stranice od strane posjetitelja. Nemate razloga za brigu budući da svi naši paketi nude neograničen mjesečni promet.

Parkirane domene

Parkirane domene (eng parked domains) su dodatne domene na vašem hosting računu. Omogućavaju korisnicima da imaju više adresa web stranice. Parkirne domene se dodaju na osnovnu domenu. Primjer: Prilikom dodavanja parkirne domene na orionwp.com tipa novi-web.com prikazivat će isti sadržaj, a za svaku parkiranu domenu moguće je kreirati zasebne e-mail adrese nevezane s osnovnom domenom.

Što su addon domene?

Addon domene (dodatne domene) omogućavaju korisnicima da na jednom hosting paketu imaju više web stranica. Pri tome se addon domene dodaje na osnovnu domenu na koju glasi hosting paket. Prilikom dodavanja addon domene, npr. novi-web.com na osnovnu domenu orionwp.com unutar domene orionwp.com bit će kreirana poddomena novi-web, te će adrese novi-web.com i novi-web.orionwp.com prikazivati isti […]

Transfer domene s drugih registrara na OrionWP

Transfer je moguć samo za komercijalne domene kao što su: .com .net .org .info .biz što ne znači da ne možete kod nas koristiti domenu .hr ili .com.hr i sl. Proces transfera domene započinje nakon vaše uplate. Na e-poštu ćete primiti poruku u kojoj morate potvrditi transfer klikom na link potvrde (domena mora biti registrirana na […]