Neka stvari budu jednostavne, intuitivne i stručno izrađene!

Goodwill

Goodwill – Izgradite profesionalnu web stranicu za Vašu udrugu.

U današnje vrijeme, uspješna udruga u svom radu ne može zanemariti važnost online prisutnosti. Naš tim stručnjaka za web dizajn i razvoj kreirao je predložak web stranice namijenjen udrugama koji će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Prednosti korištenja našeg Goodwill predloška su mnogobrojne. Prvo, on je jednostavan za korištenje i prilagodljiv vašim specifičnim potrebama. Naši stručnjaci će raditi s vama kako bi se osiguralo da web stranica odgovara potrebama vaše udruge. Drugo, naš predložak je SEO optimiziran kako bi vaša web stranica bila visoko rangirana u tražilicama i privukla više posjetitelja. Treće, naš predložak dolazi s ugrađenim kontakt obrascima i CTA akcijama, što olakšava potencijalnim članovima da stupaju u kontakt s vama.

Goodwill je dostupan za narudžbu već danas, a naš tim stručnjaka će raditi na web stranici koja će pomoći vašoj udruzi da se istakne na tržištu. Bez obzira na vaše specifične zahtjeve, Goodwill je fleksibilno i prilagodljivo rješenje koje će pretvoriti web stranicu u moćan marketinški alat.

Dostupne su domene s nastavkom .com .com.hr i .hr u slučaju da vam ju CarNet odobri na ime udruge. Molimo unesite 2-3 verzije prema vašoj želji pa ćemo provjeriti dostupnost i povratno vas kontaktirati.
Pogodno za sljedeće kategorije: Ekologija, Obitelj, Obrazovanje, Organizacija, Sport, Turizam, Udruga i brojne druge na upit.
Pitanja i odgovori
UdrugaPro nudi pretplatu na korištenje web stranice udruge. UdrugaPro pruža Vam visokokvalitetno rješenje za vašu online prisutnost. Detaljan popis sadržaja koji su dostupni paketa pogledajte u tablici, pa odaberete što najbolje odgovara Vašim potrebama. Naši paketi web stranica stranice sadrže sve potrebne elemente za privlačenje potencijalnih klijenata, uključujući profesionalni dizajn, optimizaciju za pretraživače i intuitivno korisničko sučelje. Bez obzira na to koje opcije odaberete, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rješenje za Vaše poslovne ciljeve. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć ili savjet pri odabiru, naš stručni tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije.
Godišnja naknada za pretplatu web stranice plaća se prema cijeni navedenoj na proizvodu. Ne propustite priliku iskoristiti ovu ponudu i osigurati si web stranicu po najpovoljnijim uvjetima.
U UdrugaPro paketu je dostupna domena s nastavkom .com .com.hr ili .hr U slučaju da domena nije slobodna u dogovoru s vama ćemo odabrati neko drugo ime.

Ako CarNet ne odobri domenu na ime vaše udruge to može biti zato što već posjedujete domenu ili se ne podudara s imenom vaše udruge, u dogovoru s vama ćemo odabrati drugu domenu.

Ovisno na kojem jeziku pošaljete sadržaj. Ako želite stranicu na Hrvatskom jeziku onda dostavljate tekstove na Hrvatskom jeziku, ako želite neki drugi jezik isto tako sadržaj dostavite na željenom jeziku.

UdrugaPro paket uključuje veći broj stranica koje možete pregledati na našoj demo stranici. Odabirom ovog paketa osiguravate si kvalitetnu i efikasnu web stranicu koja će savršeno predstaviti vašu udrugu ili organizaciju.
Da, vaša web stranica bit će dostupna na Googleu odnosno na internetu. Naši paketi uključuju SEO optimizaciju koja će pomoći u poboljšanju vidljivosti vaše web stranice na Googleu i drugim tražilicama.
S obzirom da u UdrugaPro paketu koristimo predloške za izradu web stranica, isporuka je relativno brza. Nakon što nam dostavite sav potreban sadržaj i informacije, web stranica će biti online u roku od 3-7 radnih dana. Ipak, službeno uvijek navodimo rok od 14 dana kako bismo osigurali dovoljno vremena za kvalitetnu izradu i testiranje stranice.
UdrugaPro paket vam omogućuje određenu kontrolu nad web stranicom. Uz pomoć intuitivne kontrolne ploče, moći ćete samostalno uređivati, dodavati, brisati ili stvarati stranice za vijesti, projekte i događaje, te prilagođavati tekstove na ostalim dijelovima stranice. Ovime dobivate slobodu da prilagodite sadržaj svojim specifičnim potrebama i ciljevima, bez potrebe za angažiranjem stručnjaka ili programera. Naravno, za zahtjevnije radnje slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne.
Predložak dolazi s ugrađenom podrškom za e-trgovinu, te smo spremni izraditi online trgovinu prema vašim zahtjevima. Ova opcija podliježe dodatnoj naknadi, stoga preporučujemo da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o detaljima i pripremili ponudu koja će udovoljiti vašim specifičnim potrebama.
  1. Logotip, ukoliko ga imate, molimo dostavite u jednom od formata: EPS, SVG ili PSD. Ukoliko nemate logotip, naš tim će koristiti dostupne resurse kako bismo osigurali odgovarajući vizualni identitet.
  2. Također, molimo vas za fotografije koje želite uključiti na web stranicu. Ove fotografije mogu obuhvatiti različite aspekte vaše udruge, uključujući projekte, događanja i članove tima.
  3. Za tekstualni sadržaj, molimo vas da nam pružite informacije o vašoj udruzi, njezinim programima, projektima, događajima, kontakt informacijama (uključujući broj telefona, e-mail) i poveznicama na društvene mreže. Ako se ne osjećate sigurni u pisanju teksta, slobodno napišite koliko god možete svojim riječima. Naš tim će se pobrinuti za prilagodbu teksta prema potrebama.
Dostupno u paketima
UdrugaPro
UdrugaStart
Izrada web shopa​
Isporuka

Kroz 3-7 dana

Sadržaj

Postavljanje i obrada

Prilagodba

Boje vašem brendu

Brzo učitava

Cache sustav

Domena

Osigurana

Hosting

Poslovni server

UdrugaPro paket je sveobuhvatno rješenje za udruge i organizacije koje žele imati modernu i funkcionalnu web stranicu bez velikih ulaganja kao što su prilikom izrade web stranice po mjeri. Ova usluga uključuje sve što bi vam moglo trebati za vašu web stranicu, od hostinga i održavanja do profesionalnih fotografija, .hr domene, službenog e-maila, obradu sadržaja i brzinsku optimizaciju.

Jedna od glavnih prednosti UdrugaPro paketa je mogućnost prijave i samostalnog uređivanja i upravljanja stranicom. Prikladna je za male i velike udruge ili organizacije koje trebaju više stranica za predstavljanje svojih projekata.

Osim toga, UdrugaPro paket dodatno uključuje i održavanje web stranice koje nudi sigurnosnu kopiju, nadogradnje, nadzor rada stranice, brisanje spam sadržaja i antivirusnu zaštitu. Tako korisnici ne moraju brinuti o tehničkim detaljima, već se mogu usredotočiti na svoje poslovanje.

Dizajn je moderan i privlačan, uz korištenje najnovijih tehnologija koje će dodatno poboljšati vizualni dojam stranice.

Još jedna od prednosti UdrugaPro paketa je što je što unaprijed možete vidjeti potpuno funkcionalnu stranicu pregledom demo linka, a web stranica je u potpunosti responsive, što znači da se automatski prilagođava veličini zaslona na različitim uređajima, uključujući mobitele i tablete. To osigurava da korisnici imaju pristup svojoj web stranici bilo gdje i bilo kada, što je posebno važno u današnjem mobilnom svijetu.

Ukratko, UdrugaPro paket je sveobuhvatno rješenje za sve one koji žele modernu, funkcionalnu i profesionalnu web stranicu bez brige o tehničkim detaljima.

Web Stranica

Udruge Pro

349.00 /god.

U paketu

Dodatne opcije

Podijeli s prijateljima

Povezani proizvodi
Uskoro dolaze novi proizvodi

Kontaktirajte nas

Napišite nekoliko rečenica o vašem projektu, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.