Poslovni Hosting

Bez obzira na to jesu li vaše potrebe male ili velike, nudimo hosting rješenja koja se mogu uklopiti u vaš proračun.

Postanite i vi jedan od 400 zadovoljnih klijenata.

3462607995 150a6b2624 b

Život je prekratak za rješavanje problema s hostingom

Preselite web stranice na OrionWP Poslovni Hosting!
Web hosting već od 44 kuna mjesečno.

responsive

Dostupnost na svim uređajima

Koristimo vrhunsku serversku tehnologiju jer smo prerasli standardni hosting

angle-arrow-pointing-to-right
speed1

Maksimalna brzina i dostupnost

Mi se bavimo tech stvarima, tako da ne morate Vi

angle-arrow-pointing-to-right
first

Višestruko nagrađivani hosting server

Naš partner je višestruko nagrađivani EU hosting provider

Cijene poslovnih hosting paketa

Start

firecracker
525
00
kn god.
  • One hour of work on a website.

69,68€

Basic

startup (1)
690
00
kn god.
  • 2 FTP​ Account

91,58€

Business

startup
880
00
kn god.
  • 5 FTP​ Account

116,80€

Premium

rocket (2)
1190
00
kn god.
  • 5 FTP​ Account

157,94€

Professional XS

speed (2)
1600
00
kn god.
  • 5 FTP​ Account

212,36€

Professional S

rocket (3)
2400
00
kn god.
  • 10 FTP​ Account

318,53€

Prostora na disku

1 GB

3 GB

5 GB

10 GB

15 GB

20 GB

Promet FLAT

FTP račun

Cpanel panel

Backup

SSL certifikati
(besplatno)

E-mail računa

5

10

15

20

25

30

MySql baze

5

5

5

5

5

5

Domene:

1 domena .com .net .org .com.hr gratis

Pod-domena

-

-

2

3

5

10

Besplatna .hr domena

Besplatna migracija na OrionWP hosting:

Besplatna migracija

Korisnička Podrška:

Email, Chat i telefon

Kome je namjenjen?

Idealan za malu web stranicu ili blog.
Idealan za veću jednostavnu web stranicu.
Idealan za nekoliko manjih web stranica.

Najpopularniji paket za poslovne korisnike.

Idealan za manji Portal ili Web shop stranicu.

Idealan za Portal i Web shop stranicu.

Često postavljena pitanja - Hosting server i paketi

Nudite li besplatnu migracija web stranice?

Imate li web stranicu hostanu kod druge tvrtke? OrionWP će vam pomoći prilikom migracije web stranice, datoteka, baze podataka, emaila i svega ostalog  na vaš novi hosting server. Razumijemo da imate web stranicu na istom hostingu već godinama i da migracija može biti jako stresan posao. Bez obzira na sve to vas ne bi trebalo spriječiti u pronalasku boljeg rješenja za hosting vaše web stranice. OrionWP tim će odraditi ovaj posao za vas — besplatno. Izgradnja povjerenja i pouzdanosti kod klijenta je naš glavni prioritet. Prilikom prelaska na OrionWP hosting ćete se uvjeriti u brzinu i profesionalnost našeg tima. Sa OrionWP besplatnom migracijom, se ne morate brinuti o backupu web stranice i sadržaja. Naš tim za migraciju je dostupan od pon-pet 9-15 h.

Što je domena i hoću li ju dobiti uz hosting?

Domena je adresa s pomoću koje posjetitelji dolaze na web stranicu. Ovisno koji OrionWP plan odaberete možete hostati više domena na jednom paketu. Ovisno o broju domena možete koristiti i različite email račune. Također možete pratiti statistiku za svaku domenu posebno. 1 domena .com .net .org .com.hr gratis

Besplatnu .hr domena

Besplatnu .hr domenu odobrava CARNET uz potrebnu dokumentaciju na ime tvrtke. Svaka fizička i pravna osoba ima pravo na jednu besplatnu .hr domenu. Saznaj više na domene.hr

Postoji li backup opcija?

Čuvanje sigurnosne kopije web stranice i ostalih datoteka je ključna stvar. Putem OrionWP cPanela i admin zone možete izvršiti redovnu sigurnosnu kopiju svojih datoteka i emilova.Naš noćni backup možemo podesiti tako da automatski izradi sigurnosnu kopiju web stranice tako da nikad ne ostanete bez vrijednih podataka.

Koje e-mail opcije nudite?

Kreirajte profesionalnu e-mail adresu za vas i vaše zaposlenike uz predinstalirani Webmail sistem za pristup na serveru. Pregledajte Vaše e-mailove bilo gdje! Možete pristupiti svim svojim e-mail računima putem: Roundcube ili Horde na serveru, a možete se povezati i putem Outlook-a, Thunderbird-a ili gmail-a.

Imam li osiguranu domenu i hosting za web stranicu?

Za prvu godinu korištenja naših usluga osiguran Vam je besplatan 99,9% dostupan hosting server kao i domenu prema želji (.com .net .hr .com.hr itd.).

Hoću li imati FTP pristup?

FTP (File Transfer Protocol) pruža brz i efikasan pristup hosting serveru u uploadu i downloadu. FTP pristup je kompatibilan sa svim modernim desktop FTP klijentima dostupnima danas. Klijent za pristup hosting paketu možete preuzeti na filezilla-project.org

Možemo li se preseliti kod vas?

Da, kompletan posao odrađujemo mi. Potrebno je samo 20-30 dana prije isteka starog paketa kod drugog davatelja usluga javiti kako bi smo mogli pristupiti starom hosting paketu.

Koliko web stranica mogu postaviti na određeni hosting paket?

Moguće je postaviti onoliko web stranica koliko domena dozvoljava hosting paket.

Kako bi ste saznali više odgovora posjetite našu kontakt stranicu ili nam se javite putem chata.

0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo Što kažu naši klijenti

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin