Izrada Web Stranica

Iskusni smo profesionalci koji razumiju da se IT usluge mijenjaju i istinski smo partneri kojima je stalo do vašeg uspjeha.

Mi smo digitalna agencija fokusirana na izradu kreativnih i učinkovitih rješenja.

5/5
Na temelju 400+ ocijena
izrada web stranica

750

Odrađenih projekata

14

Godina iskustva

Naše usluge

Izrada web stranica

Nudimo izradu web stranica od jedinstvenih pa sve do profesionalno dizajniranih responsiv web stranica na CMS sustavu za samostalno uređivanje sadržaja kao i kompleksne web shop stranice za prodaju putem interneta.

Izrada web shop stranica

WooCommerce je obuhvatio više od 37% eCommerce tržišta u svijetu. WooCommerce je najpopularnija eCommerce platforma na tržištu, možete biti sigurni da svoje povjerenje poklanjate najboljoj tvrtki na tržištu.

Održavanje web stranica

Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno.

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za apartmane, hotele, ville od jedinstvenih pa sve do profesionalno dizajniranih responsiv web stranica na CMS sustavu za samostalno uređivanje sadržaja.

Poslovni hosting

Bez obzira na to jesu li vaše potrebe male ili velike, nudimo hosting rješenja koja se mogu uklopiti u vaš proračun. Živoj je kratak za rješavanje problema s hostingom, preselte se na OrionWP. Web hosting već od 35 kn mjesečno.

Google AdWords

Putem Google AdWords oglasne kampanje odabiremo ključne riječi za vaš proizvod i uslugu, a vaš će oglas biti prikazan kada netko pretražuje pojmove za koje se vi oglašavate.

Besplatna web stranica za udrugu

Zadovoljava potrebe moderne udruge koja već je ili želi biti aktivna online. Nudi Standardne značajke kao što su multimedija, objava novosti, pod-stranice, kategorije, upravljanje korisnicima i sl. Uključeno je sve što je potrebno kako bi udruga bila prisutna online.

Web stranice za općine i gradove

Razvijena posebno za gradske i općinske web stranice. Jednostavna i pregledna za korištenje. Sadrži značajke poput nadolazeći događaji, službeni dokumenti, multimedija, objava novosti. Ovisno o predlošku koji izaberete, moguće su različite prilagodbe layouta, fonta, boja itd.

SEO optimizacija

Optimizacija web stranica za tražilice je strategija kojoj je cilj postići bolju poziciju u rezultatima pretraživanje i povećati broj ciljanih posjetitelja na web stranici organskim pretraživanjem određenih ključnih riječi.


E-mail potpis

Izrada službenih email potpisa koji se prikazuju u podnožju svakog maila koji šaljete.E-mail marketing

Izrada email newslettera prema najvećim standardima struke u responsive dizajnu što rezultira povećanjem učinkovitosti e-mail marketinga.


Započnimo suradnju

Mi volimo raditi s raznovrsnim klijentima na zabavnim i inovativnim projektima.
Instalacija

WordPress CMS

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Postavljanje

Sadržaja

Redoviti mj.

Backup

Redovito mj.

Održavanje

Pridružite se više od 400 zadovoljnih klijenata!

Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP.

Zatražite ponudu

Napišite nam nekoliko rečenica o svom projektu, a mi ćemo pripremiti prijedlog za vas u roku od 24 sata.