OrionWP izrada web stranica Rijeka

Mi smo digitalna agencija fokusirana na izradu kreativnih i učinkovitih rješenja.
12 godina iskustva i više od 700 odrađenig projekata.
Postanite i vi jedan od 343 zadovoljna kupaca.
portfolio 1600x400 2
izrada web stranica vinkovci v4

OrionWP izrada web stranica Rijeka

Responsiv dizajn vam omogućava pregledavanje web stranica na bilo kojem uređaju
(optimizirane za Mobilne telefone i Tablete).

Izrada web stranica Rijeka. Vršimo izradu od jedinstvenih pa sve do profesionalno dizajniranih responsiv web stranica na CMS sustavu za samostalno uređivanje sadržaja, kao i web shop stranice.
Najveći izbor web stranica za kategorije Agronomija, Arhitektura, Automobili, Auto praonica, Auto servis, Autoškola, Čišćenje i Održavanje, Consulting, Cvijeće, Ekologija, Financije, Frizerski salon, Hrana i piće, Restoran, Industrija, IT usluge, Medicina, Dentalna medicina, Moda i Ljepota, Obitelj, Obrazovanje, Pčelarstvo, Poslovno, Pravne Usluge, Prijevoz, Sigurnost i Zaštita, Sport, Joga, Paintball, Pilates, Turizam, Ugostiteljstvo, Uređenje doma, Vinarija Vjenčanja, Zabava i Noćni život, Wellness.

Brzo Učitavanje Stranica

Koristeći brojne dodatke i metode WordPress stranice su odlično optimizirane

Korisnička Podrška

E-maila, telefon, skype i chat

Izrada web stranica vinkovci

Nadogradnja i održavanje

Ažuriranje podataka, unos tekstova, slika, kreiranje novih stranica/linkova, nadogradnja CMS sustava i tema.

WooCommerce

Najpopularnija eCommerce platforma koja obuhvaća više od 37% tržišta.

Instalacija

CMS sustava

Instalacija

Dizajn predložaka

Instalacija

Programa

Postavljanje

Sadržaja

Redoviti mj.

Backup

Redovito mj.

Održavanje

Izrada web stranica Vinkovci internet stranice 03

Zašto OrionWP izrada web stranica Rijeka?

Imate potpunu kontrolu i uvid u svaki dio web stranice, sami odlučujete što ćete objaviti, koje slike dodati, pratite statistiku posjeta, a jednostavno je kao da radite u Wordu. Mi se brinemo da sve funkcionira besprijekorno. Javite nam se i neka započne vaša izrada web stranica uz OrionWP Rijeka.

Imamo sve što je potrebno za vašu novu Web stranicu

Da li je OrionWP izrada web stranica za vas?

Naše usluge

responsive

Izrada web stranica

Nudimo izradu web stranica od jedinstvenih pa sve do profesionalno dizajniranih responsiv web stranica na CMS sustavu za samostalno uređivanje sadržaja kao i kompleksne web shop stranice za prodaju putem interneta.

store

Izrada web shop stranica

WooCommerce je obuhvatio više od 37% eCommerce tržišta u svijetu. WooCommerce je najpopularnija eCommerce platforma na tržištu, možete biti sigurni da svoje povjerenje poklanjate najboljoj tvrtki na tržištu.

hosting

Održavanje web stranica

Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno.

responsive

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za apartmane, hotele, ville od jedinstvenih pa sve do profesionalno dizajniranih responsiv web stranica na CMS sustavu za samostalno uređivanje sadržaja.

server

Poslovni hosting

Bez obzira na to jesu li vaše potrebe male ili velike, nudimo hosting rješenja koja se mogu uklopiti u vaš proračun. Živoj je kratak za rješavanje problema s hostingom, preselte se na OrionWP. Web hosting već od 35 kn mjesečno.

adwords

Google AdWords

Putem Google AdWords oglasne kampanje odabiremo ključne riječi za vaš proizvod i uslugu, a vaš će oglas biti prikazan kada netko pretražuje pojmove za koje se vi oglašavate.

Korisnička podrška

Ako imate bilo kakvih pitanja pokušajte pronaći odgovor u sekciji dokumentacija. Putem chata ili E-pošte odgovorit ćemo Vam na sva pitanja o postupku sklapanja ugovora, proizvodima i uslugama. Pružamo stručnu podršku kako biste unaprijedili vlastito poslovanje korištenjem naših proizvoda i usluga.

monitor orion
0 +
Zadovoljnih klijenata!
Od malih do velikih tvrtki svi vole OrionWP

Evo Što kažu naši klijenti

Super dizajnirana web stranica. Nisu bile potrebne revizije što štedi puno vremena. Lijepo je vidjeti da se koriste globalne postavke jer to također štedi puno vremena za buduće promjene. Većina dizajnera ne odvaja vrijeme da ih postavi. Hvala vam. Ponovno ćemo surađivati!
s_logo
Summers Painting

Novi Zeland

Nikada nisam vidio studio koji tako brzo radi i izvrsno odradi posao, a radili smo s puno tvrtki iz WordPress branše. Naš prvi odabit u budućnosti će uvijek biti OrionWP!
b_logo
Benova

Njemačka

OrionWP pruža iznimnu kvalitetu i brzinu u radu. Angažirao sam ih da naprave cijelu web stranicu. Brzina učitavanja stranice je jako dobra.
amis_logo
Armis Pest Management

Amerika

Super iskustvo u radu s OrionWP-om, kao i uvijek. Vrlo strpljiv, precizan i simpatičan tim stručnjaka. Nakon dovršetka nismo trebali nikakve revizije – na moje zadovoljstvo. Puno vam hvala što ste bili tako pouzdani i izvrsno odradili posao. Zaista cijenim vaše znanje i sposobnost!
robert_j
Canyon State

Amerika

Nevjerojatan rad kao i uvijek do sada. Hvala vam na nevjerojatnom korisničkom iskustvu, usluzi i trudu. Preporučujemo OrionWP svima.
dinko_b
Blufixx

Njemačka

Super vještine i usluge. Nikad nismo vidjeli da netko tako brzo izradi web stranicu. Izvrsna kvaliteta, odlična komunikacija i brze izmjene. Radujemo se dugoročnoj suradnji s vama.
jaak
Jaak

Španjolska

Najbolja komunikacija koju sam doživio s outsourced projektom. Vrlo odgovoran tim, posao je obavio brzo i u potpunosti prema specifikacijama. Definitivno ćemo ponovno surađivati kad se ukaže potreba. Preporučujemo OrionWP svima.
costoversight_p
Cost Oversight

Amerika

Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s tvrtkom OrionWP. Izradili su unikatno rješenje na temelju naših specifikacija i sadržaja. Sustav je jednostavan i samostalno možemo izmijeniti sadržaj ili određene elemente web stranice. Toplo preporučujemo OrionWP i definitivno ćemo surađivati i u buduće.
orca_mortgages
Orca Mortgages

Kanada

Veliko hvala OrionWP timu na izradi naše web stranice. Sa profesionalnom web stranicom i vašim sugestijama poboljšali smo svoje poslovanje te ga podigli na viši nivo. Jako sam zadovoljna Vašom profesionalnošću te dostupnosti u bilo koje doba dana da svojim klijentima napravite što bolji posao. Imate sve naše preporuke!
afrodita
Medulin Boat Excursions

Medulin

Započnimo izradu Vaše nove web stranice već danas!

Započnimo s pripremnom fazom, što je u principu vrlo jednostavno.
Vaš zadatak je odabir domene i prikupljanje sadržaja za izradu web stranice.
Naš posao je zakup domene, setup hostinga, instalacija WordPress CMS-a, Dizajn i izrada web stranice, postavljanje sadržaja, kontrola funkcionalnosti + Održavanje web stranice.

75 mil. korisnika u WordPress mreži!

Postanite i vi jedan od 2,593 newsletter pretplatnika​

Nema spama, obećavamo. Vaša adresa e-pošte je sigurna