Ažuriranje i održavanje web stranice

Ažuriranje i održavanje web stranice

U ponudi imamo uslugu održavanja web stranice a naš tim stručnjaka se brine da sve funkcionira besprijekorno. Često ste u situaciji da zbog obaveza ne možete izvršiti održavanje web stranice. Ponekad prekasno shvatite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, no tada je već nastala velika šteta. Tražilice indeksiraju baš sve i za tren možete izgubiti poziciju koju ste gradili godinama.

Održavati web stranicu možete i samostalno ako imate potrebna znanja i vještine za taj posao.

Usluge:

Ažuriranje WordPress CMS-a – Zbog napretka tehnologije potrebno je konstantno nadograđivati CMS sustav kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.

Ažuriranje tema i dodataka – Kako bi sve ostalo savršeno i funkcionalno potrebno je konstantno raditi na poboljšanjima u skladu s razvojem tehnologije.

0/24 sigurnosni nadzora – Hakeri su uzrok velikih problema. Koristimo najbolje alate za nadzor virusa i pratimo dostupnost web stranice.

Automatsko produženje domene i hostinga – Uz nas se možete opustiti i zaboraviti na sve brige jer ćemo sve na vrijeme produžiti.

Preusmjeravanje – Povremeno preusmjeravanje prema sumnjivim stranicama su česta pojava na web stranicama, a za sve je kriva virusna skripta u kodu.

Kod error – Pogreške u kodu web stranice mogu izazvati lošu funkcionalnost, brinemo se da kod bude po standardima.

Pogrešno formatiran sadržaj stranica/objava – Ispravak i optimizacija teksta, slika i SEO optimizacija.

Automatska sigurnosna kopija – Dnevna, tjedna i mjesečna sigurnosna kopija web stranice, nemojte si dozvoliti gubitak podataka.

Antivirusna zaštita – Nebrojeno puta smo se susreli s hakiranim web stranica koje sadrže maliciozni kod, čišćenje je lako kad se zna kako ?

Brzinska optimizacija – Kompresija slika, koda i gzip cache su metode kojima se smanjuje vrijeme učitavanja što direktno utječe na SEO rang web stranice.

Objava novog sadržaja – Ne možete ili ne znate ažurirati sadržaj stranica/objava? Copywriter i SEO expert će pregledati i optimizirati sadržaj, te objaviti na web stranici uz odgovarajući format.

Konflikt dodataka – Prilikom korištenje određenih dodataka ponekad dođe do nekompatibilnost. Pravovremeno ćemo ispraviti pogreške zbog kojih može doći do zastoja u radu određenih funkcija.

Postanite i vi jedan od 2,593 newsletter pretplatnika​

Nema spama, obećavamo. Vaša adresa e-pošte je sigurna